kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni albüm 8 ay sonra çıkacak

Bülent İPEK / MAGAZİN
Tarkan, yeni albüm için çalışmalara başladı. Sekiz ay sonra çıkması beklenen albüm için şimdiden sponsorlarla görüşen sanatçı, Sezen Aksu'dan iki şarkı alacak..
Tarkan, "Metamorfoz" adlı çalışmasından sonra yeni albüm için araştırmalara başladı. Ünlü sanatçının henüz ismi bilinmeyen yeni albümünün sekiz ay sonra çıkması bekleniyor.

*TARKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Tarkan, son İstanbul konserinde "Allah kraliçeyi başımızdan eksik etmesin" diyerek övgü gönderdiği Sezen Aksu ile en az iki şarkı için kesin olarak anlaştı. Sezen Aksu, Tarkan'a özel "Şımarık" gibi hit olacak iki şarkı hazırlayacak. Tarkan bu arada gelecek yıl Türkiye ve yurtdışında yeni albüm sonrası vereceği konserler için sponsorlarla görüşmeye başladı.

KARS'A GİDECEK
Sanatçının geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da verdiği konser bölge halkından büyük ilgi görmüştü. Yöresel poşuyla sahneye çıkan sanatçının kurduğu güçlü iletişim diğer doğu illerinde de ilgi görünce Karslılar da Tarkan'ı şehirlerine istedi. Sanatçı, önceden planlanan turnesini tamamladıktan sonra ekim ayında Kars'a giderek şehir stadyumunda konser vermeyi kararlaştırdı.