kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sezen Aksu köpeği Cano'yu konserlerinde sahneye çıkarıp, Çakkıdı şarkısı eşliğinde oynatıyordu.

'Oğlum Cano öldü konsere çıkamam'

Mehmet ÇALIŞKAN MAGAZİN
Çok sevdiği köpeği Cano'nun yasını tutan Sezen Aksu "Oğlum öldü" diyerek konser tekliflerini geri çeviriyor. Evden çıkmayan Aksu, oğlu dışında hiç kimseyle konuşmuyor..
Otomobilin içinde unutulan köpeği Cano'nun ölümü, Sezen Aksu'yu derinden etkiledi. Ünlü sanatçı çok sevdiği Golden Retriever cinsi köpeğini kaybetmenin üzüntüsüyle, gelen konser tekliflerini reddediyor. Aksu, "Oğlum Cano oldü" diyerek olumsuz cevap veriyor. Aksu, köpeğini kaybettikten hemen sonra sahneye çıkmak zorunda kalmıştı.

*SEZEN AKSU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

STÜDYOSUNU TAŞIYOR
Ünlü şarkıcı, uzun süre önce organize edilen Kuruçeşme Arena'daki konseri, profesyonelliği yüzünden ertelememişti. Aksu "İnsanlar para verip, bilet aldı; program yaptılar. Benim acımdan dolayı insanların programlarının bozulmasını istemem" diyerek zor da olsa sahne almıştı. Ancak ünlü yıldız yeni teklifleri şimdilik reddediyor. Evine kapanan yıldız, oğlu Mithat Can dışında kimseyle konuşmuyor Öte yandan sanatçı, bugünlerde taşınma telaşı yaşıyor. Kanlıca'daki stüdyosunun bulunduğu villanın kirasının yükselmesi sonucu Sezen Aksu, "En iyisi stüdyoyu kapatalım. Albüm zamanı stüdyo kiralarız" dedi. Oğlu Mithat Can ise annesine "Kira ödemeyelim. Bir villa satın alalım. Hem yatırım olur hem de kendi işlerimizi kendi stüdyomuzda yürütmeye devam ederiz" teklifinde bulundu. Mithat Can'ın bu teklifinden sonra Beylerbeyi'nde uygun bir villa bulundu. Sezen Aksu, Beylerbeyi sırtlarındaki villayı 300 bin dolara satın aldı. Sanatçı, 200 bin dolar tutan onarım işlerinin tamamlanmasından sonra stüdyosunu Kanlıca'dan Beylerbeyi'ne taşıyacak.