kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aslan'da hedef 3 puan!

Yeni Haber
Türkcell Süper Lig'in açılış maçında yarın Denizlispor'u ağırlayacak Galatasaray'da tek hedef galibiyet. ..
Ligde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2008-2009 sezonunun açılış maçında Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacağı Denizlispor'u yenerek, hem lige 3 puanla başlamak hem de UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda yapacağı Steaua Bükreş maçı öncesi moral kazanmak istiyor.

Sarı-kırmızılı takımda, milli takımlar kampından dönen Mehmet Topal, Fernando Meira, Shabani Nonda, Servet Çetin, Ayhan Akman ve Alparslan Erdem ile birlikte sakatlıkları geçen Arda Turan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Orkun Usak ve Fırat Kocaoğlu'nun takımla birlikte antrenmanla çıktığı ve görev verilmesi halinde Denizlispor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alabileceği belirtildi.

Sakatlıkları süren Emre Güngör, Aydın Yılmaz, Mehmet Güven, Uğur Uçar ve Serkan Çalık ise açılış maçında takımla birlikte olamayacak. Dünkü antrenmana katılmayan Ümit Karan'ın durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Teknik Direktör Michael Skibbe yönetimindeki Galatasaray'ın, Denizlispor karşısına, Aykut, Sabri, Servet, Meira, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Hasan Şaş, Kewell, Lincoln (Arda) ve Nonda 11'i ile çıkması bekleniyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Denizlispor karşılaşmasını Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray Denizli Cumartesi 19:00  
 Hacettepe Bursa Cumartesi 21:00  
 İ.B.B. Spor Eskişehir Cumartesi 21:00  
 Sivas Kayseri Cumartesi 21:00  
 Gaziantep Fenerbahçe Cumartesi 21:45  
 Trabzon Ankaraspor Pazar 19:00  
 Konya Ankaragücü Pazar 21:00  
 G.Birliği Kocaeli Pazar 21:00  
 Antalya Beşiktaş Pazar 21:45