kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Onlarda 66'yı tercih etti''

Yeni Haber
Turkcell Süper Lig takımlarında 66 numaralı formayı giyen futbolcular, plaka numarası 66 olan Yozgatlıların gurur kaynağı olurken, şehir merkezindeki ''Kebap 66 Salonu'' sahibi de Galatasaraylı Arda Turan, Kayserisporlu Mehmet Topuz, Ankarasporlu Adem Koçak gibi futbolcuların resimlerini camına asıp, altına da ''Onlarda 66'yı tercih etti'' yazısı yazıp, ilgi odağı haline geldi...
İşletme sahibi Cahit Seçkin, ilin plaka numarasından esinlenerek işletmesine isim yaptığını ve geçen yıl isimi adına tescil ettirdiğini söyledi. Seçkin, Türkiye liglerinde 66 numaralı formayı giyen futbolcuların Yozgat'ın reklamını, dolayısıyla da işletmesinin reklamını yaptıklarını belirtti. Seçkin, ''66 formayı tercih eden futbolcular bizim gururumuz, bir çoğu da Yozgatlı. 66 numaralı formayı giyen futbolcularımıza olan sevgimizi göstermek için bu yöntemi hayata geçirdim'' dedi.

Yozgat'a gelen veya deplasmana giderken yolu Yozgat'tan geçen takımların salonunu tercih ettiğini de vurgulayan Seçkin, salonda en çok konuşulan konuların başında futbol olduğunu da sözlerine ekledi.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray Denizli Cumartesi 19:00  
 Hacettepe Bursa Cumartesi 21:00  
 İ.B.B. Spor Eskişehir Cumartesi 21:00  
 Sivas Kayseri Cumartesi 21:00  
 Gaziantep Fenerbahçe Cumartesi 21:45  
 Trabzon Ankaraspor Pazar 19:00  
 Konya Ankaragücü Pazar 21:00  
 G.Birliği Kocaeli Pazar 21:00  
 Antalya Beşiktaş Pazar 21:45