kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Beşiktaş iyi ama..."

Yeni Haber
Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Beşiktaş'ın, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu, ama Antalyaspor'un da genç ve ferdi becerileri yüksek oyuncularının bulunduğunu söyledi...
Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 24 Ağustos Pazar günü kendi sahalarında Turkcell Süper Lig'in güçlü takımlarından Beşiktaş'ı konuk edeceklerine dikkati çekti. Beşiktaş'ın, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu, ancak Antalyaspor'un da genç ve ferdi becerileri yüksek oyuncuları bulunduğunu kaydeden Akıncıoğlu, ''Beşiktaş, Avrupa maçları nedeniyle sezonu bizden önce açtı. Bize göre avantajlı sayılır, ancak takımımızın morali çok iyi. Taraftarlarımızın desteği ile bu maçı alacağımıza inanıyorum'' dedi.

Akıncıoğlu, Beşiktaş'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarına da işaret ederek, ''Antalya her yıl 10 milyona yakın yabancıyı misafir ediyor. Antalya misafirperver bir şehirdir. Turizmde olduğu gibi sporda da takımları en iyi şekilde ağırlayacağız. Pazar günü misafirperverliğimizi göstereceğiz, ama Beşiktaş karşısında güzel bir oyun ile puan veya puanlar alacağız'' diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'A 675 BİLET

Akıncıoğlu, misafir takımlara uygulanan yüzde 5'lik bilet uygulamasının tüm takımları kapsadığını belirterek, şöyle devam etti:

''Misafir takımlara uygulanan yüzde 5'lik bilet uygulaması Antalya'da da uygulanacak. Fazla bilet verilmeyecek. Beşiktaş seyircisine 675 bilet ayrıldı, fazlası kesinlikle verilmeyecek. Kapalı tribünün tamamı kombine biletlere ayrıldı. Beşiktaş büyük bir takım. Bu uygulama onları sıkıntıya sokacaktır, ama eşitlik ilkesine göre bunu uyguluyoruz. Misafir takım ile ilgili her türlü tedbir alındı. Güvenlik tedbirleri oluşturuldu. Açık ve kale arkası tribünlerin biletleri 23 Ağustos Cumartesi gününden itibaren satışa sunulacak.''

''37 olan futbolcu kadromuzu Beşiktaş maçından sonra 25'e indireceğiz'' diyen Akıncıoğlu, Jarabinsky'nin bütün oyuncuları beğendiğini, hiç bir oyuncuyu elinden çıkarmak istemediğini ama fazla oyuncuları başka takımlara kiralayarak onları takip etmek istediğini belirtti.

KOMBİNE BİLET SATIŞI

Antalyaspor'un, tarihinin en fazla kombine bilet satışını bu yıl yaptığına da işaret eden Akıncıoğlu, 4 bin 50 olan kapalı tribün koltuklarının tamamının kombine biletlilere ayrıldığını, bugüne kadar 3 bin 17 kombine bilet satıldığını, maç saatine kadar bu sayının 4 bine ulaşmasının beklendiğini, kombinelerin 6 ile 10 taksite satın alınabileceğini kaydetti.

TARAFTARLARA KIRMIZI BEYAZ KARANFİL VERİLECEK

Akıncıoğlu, maç günü düzenlenecek konvoylarla tüm Antalyalıların maça davet edileceğini, maça gelen 10 bin taraftara kırmızı beyaz karanfil verileceğini söyledi. Karanfillerin Kırmızı Gül Çiçekçilik'in katkılarıyla dağıtılacağını vurgulayan Akıncıoğlu, çiçekleri verip taraftarlara iyi niyet dileklerini sunacaklarını ifade etti.

Antalyaspor'un Isparta Davraz'da kamp yaptığını hatırlatan Akıncıoğlu, takımın maçın yapılacağı gün sabah otobüsle Antalya'ya geleceğini, maçtan sonra yeniden Davraz'a döneceğini, Antalyaspor'un dört hafta daha Davraz'da kamp çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Akıncıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan İsmailov'un, Antalyaspor'a Azarbaycan Milli Takımının orta sahasından bir oyuncuyu almak istediğini de ifade ederek, bunu teknik direktöre ilettiklerini, onun da orta sahada bir sorun bulanmadığını söylediğini kaydetti. Akıncıoğlu, teknik direktörün, devre arasında ihtiyaç duyulduğu taktirde oyuncunun alınmasının doğru olacağını bildirmesi üzerine, İsmailov'a teşekkür ettiklerini ve Ocak ayında ihtiyaç duyulması halinde Antalyaspor için bir oyuncu getirebileceğini söylediklerini iletti.

Öte yandan, www.antalyasporum.com adlı haber portalının taraftara vereceği iki kombine bilet çekilişi Başkan Hasan Akıncıoğlu tarafından yapıldı. Çekilişte taraftarlar Hasan Horzum ve Ali Taşkın bedava kombine bilet almaya hak kazandı.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray Denizli Cumartesi 19:00  
 Hacettepe Bursa Cumartesi 21:00  
 İ.B.B. Spor Eskişehir Cumartesi 21:00  
 Sivas Kayseri Cumartesi 21:00  
 Gaziantep Fenerbahçe Cumartesi 21:45  
 Trabzon Ankaraspor Pazar 19:00  
 Konya Ankaragücü Pazar 21:00  
 G.Birliği Kocaeli Pazar 21:00  
 Antalya Beşiktaş Pazar 21:45