kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kombinede rekor kırdık!

Yeni Haber
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sezona son derece umutlu girdiklerini ve kadrolarına güvendiklerini söyledi...
Başkan Şener, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana yönetim kurulu olarak gece gündüz kulübü düşündüklerini ve ekip olarak son derece önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, ''Kuşkusuz bunların en büyüğü eldeki önemli oyuncuların tutularak, bir çok iyi futbolcunun transfer edilmesiyle oluşturulan yeni takımımızdır. Takımımıza güveniyoruz. Sezona son derece umutlu giriyoruz'' dedi.

Şener, kulübün eski başkanlarından Şamil Ekinci'nin Trabzonspor Müzesi'ne antrenman sahasına da eski kaptanlardan Cemil Usta'nın ismini verdiklerini ifade ederek, ''Bu kulübümüzün gerek yaşayan gerekse de aramızdan ayrılan değerlerine karşı borcumuza gösterdiğimiz hassasiyetin en önemli ispatıdır. Ayrıca stadımızda ve tesislerimizde bir dizi yenileme hamlesi gerçekleştirdik. Federasyon tesislerini bünyemize kattık. Takımımızı taşıyan otobüsümüzü üst düzey modern yenisiyle değiştirdik. Tüm bunlar kulübümüzün modernizasyonu anlamında son derece önemli yatırımlardır'' diye konuştu.

Kurumun ekonomik yapısına yönelik hamleler yaptıklarını vurgulayan Şener, şöyle devam etti:

''Kombine kart ve ürün satışlarımızda rekor rakamlara ulaştık. Nike, Ramsey gibi alanlarında lider kurumlarla yeni sponsorluk anlaşmaları gerçekleştirdik. Kurulmuş bir enerji şirketini bünyemize aldık. Yine sponsorluk gelirlerimizde önemli artışlar elde ettik. Bu anlamda yeni katılımlar sağlanması için temaslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca kulübe bir çok arsa kazandırma çalışmalarını da sürdürüyoruz. Yine sanal mobil operatör hizmeti verebilecek bir şirket kurulması yönünde planlarımız var.''

Şener, sportif hamlelerin yanında sosyal projelere de önem verdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

''Kulübümüz bünyesinde oluşturduğumuz bayan komisyonunun yapacağı çalışmalarla hem saha dışında hem de Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde taraftar profilinin değişmesinde önemli rol oynayacağına inanıyoruz. Yine kafilemizle deplasman müsabakalarına gidecek düzenli bir taraftar grubu oluşturuldu. Bu projeyi, özellikle bütünleşme ve destek anlamında son derece önemsiyoruz. Ayrıca 41. yılımızı adımıza layık bir organizasyonla kutladık. Kulübümüze gönül verenler bu kutlamalara büyük ilgi gösterdiler. Hepsine buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bunların yanında iddialı bir basketbol takımı oluşturduk.

Bu sezon ikinci ligde mücadele edecek olan ekibimizin hedefine ulaşarak birinci lige yükselmesini bekliyoruz. Trabzonspor adına yapılan çalışmalar, bundan böyle de tüm hızıyla devam edecek. Hedefimiz gerek sportif gerekse de kurumsal açıdan kulübü daha üst seviyelere taşımak.''
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray Denizli Cumartesi 19:00  
 Hacettepe Bursa Cumartesi 21:00  
 İ.B.B. Spor Eskişehir Cumartesi 21:00  
 Sivas Kayseri Cumartesi 21:00  
 Gaziantep Fenerbahçe Cumartesi 21:45  
 Trabzon Ankaraspor Pazar 19:00  
 Konya Ankaragücü Pazar 21:00  
 G.Birliği Kocaeli Pazar 21:00  
 Antalya Beşiktaş Pazar 21:45