kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bodrum'da havuz şovu! İbrahim Tatlıses, Bodrum'daki otelinin havuzunda önceki gün 'yüzme şovu' yaptı. Stresini yüzerek attığını söyleyen sanatçı, "Her gün yüzmeye özen gösteriyorum. Böyle çok rahatlıyorum" dedi.

'Ticari anlaşmazlık' ile reklamlarını yapıyorlar

Hayati ARIGAN/SABAH
İbrahim Tatlıses; Doğtaş Mobilya ile yaşadığı anlaşmazlığın sık sık gündeme gelmesiyle ilgili konuştu: Söz konusu firma reklamını yapıyor!..
İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'ndaki 4 yıldızlı oteli ile Doğtaş Mobilya'nın yaşadığı anlaşmazlık, iki yıl önce hukuk savaşına dönüşmüştü. Tatlıses, söz konusu firma tarafından yapılan beyanatlara dair bir açıklama yaptı.

DAVALAR SÜRÜYOR
Tatlıses'in otelinin dekorasyon işlerini yapan mobilya firması yetkilileri; kısa süre önce ünlü türkücünün kendilerini tehdit ettiğini öne sürerek, 'manevi tazminat' ile 'tehdit ve hakaret' davaları açmıştı. 2 yıl önce, 2 milyon 808 bin YTL karşılığında Kuşadası'ndaki otelin işlerini yapan firma; Tatlıses'in sadece 1 milyon 529 bin YTL ödediğini öne sürerek; mahkemeye başvurmuştu. İbrahim Tatlıses, mobilya firması ile aralarındaki davaların devam ettiğini belirterek, şunları söyledi: "Kamuoyunca 'Doğtaş' olarak bilinen mobilya firmasının yetkilileri, aramızdaki ticari ihtilafı kullanıp, zaman zaman basın açıklaması adı altında reklam yapmaktadırlar. Firma yetkilileri hakkında; 'dolandırıcılık', 'hakaret' ve 'yargı görevini yapanı etkileme' suçlarından dolayı başlatılan soruşturma devam etmektedir. Ayrıca firma aleyhine açtığımız ve 'kendilerine borçlu bulunmadığımıza ilişkin' dava da sürmektedir. Şu an için ortada yetkilisi olduğum firma aleyhine verilmiş hiçbir mahkeme kararı yoktur. 16 Ağustos'ta gazetelere haber olan mahkeme kararı ise; tarafımızdan açılan ve mahkemece de haklı olduğumuz kabul edilen bir tespit kararıdır."