kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Trabzonspor'a af çıktı!

Yeni Haber
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün aldığı 1 maçlık seyircisiz oynama cezasının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından kaldırılmasının, bekledikleri doğrultuda bir karar olduğunu söyledi...
Bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Hayrettin Hacısalihoğlu, gazetecilerin sorusu üzerine PFDK'nın geçen sezon Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle verilen 1 maçlık cezayı kaldırarak 120 bin YTL para cezasına çevirmesi kararını değerlendirdi.

Hacısalihoğlu, eski Futbol Federasyonu Başkanı Merhum Hasan Doğan'ın, Avrupa Şampiyonası sırasında kulüplere seyircisiz maç oynama cezası verilmesini en son şartlarda uygulamayı düşündükleri yönünde söylemlerinin olduğunu anımsatarak, ''Yeni federasyon başkanı Mahmut Özgener de bu konuda kararlılığını gösterdi. Beklediğimiz doğrultuda bir karar alındı'' dedi.

Yeni futbol disiplin talimatları çerçevesinde bir sezonda 5. kez aynı suçu işleyen kulüplere seyircisiz maç oynama cezası verileceğini dile getiren Hacısalihoğlu, ''Trabzonspor taraftarlarının artık biraz daha dikkatli, biraz daha temkinli olmasını bekliyoruz. Bu sezon ve bundan sonra bu tip cezalara muhatap olmayacak şekilde centilmence, takımlarını desteklemelerini istiyoruz'' diye konuştu.

ANTRENMAN

Trabzonspor, Ankaraspor ile 24 Ağustos Pazar günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana bağırsak enfeksiyonu geçiren Cale, milli takımın Şili ile yaptığı özel maçta ayağına darbe alan Gökhan Ünal ve bonservis sorununu çözmek için kendisine izin verilen Tony Sylva katılmadı.

SAMİ, EREN VE YAKUP TAKIMDAN AYRILIYOR

Trabzonsporlu futbolculardan Sami, Eren ve Yakup'un (A) takım kadrosunda düşünülmediği öğrenildi.

Bugünkü çalışmada yer almayan futbolculardan Sami'nin transfer görüşmesi yapmak üzere Belçika'ya gittiği bildirildi.

Eren ve Yakup'un ise Trabzonspor'un ara takımı olan Trabzon Karadenizspor ile anlaştığı kaydedildi.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray Denizli Cumartesi 19:00  
 Hacettepe Bursa Cumartesi 21:00  
 İ.B.B. Spor Eskişehir Cumartesi 21:00  
 Sivas Kayseri Cumartesi 21:00  
 Gaziantep Fenerbahçe Cumartesi 21:45  
 Trabzon Ankaraspor Pazar 19:00  
 Konya Ankaragücü Pazar 21:00  
 G.Birliği Kocaeli Pazar 21:00  
 Antalya Beşiktaş Pazar 21:45