kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Galatasaray'dan çekinmiyoruz!

Yeni Haber
Denizlisporlu futbolcular, Galatasaray'dan çekinmediklerini belirterek, en az 1 puan almayı hedeflediklerini söyledi. ..
Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Ali Yalçın nezaretinde son defa Şemikler Haluk Ulusoy Spor Tesisleri'nde antrenman yapan Yeşil Siyahlılar'ın moralinin yüksek olduğu gözlendi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Engin ve İlkay ile disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadro dışı bırakılan Caner dışındaki futbolcular katıldı.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Çelik, "Sezonun ilk maçları zor olur. Genç ve dinamik bir ekip olarak Ali Sami Yen'e çıkacağız. Ligde artık büyük veya küçük takım kalmadı. Orada en iyi şekilde mücadele edip lige puan ya da puanlarla başlamak istiyoruz." dedi.

Brezilyalı futbolcu Carlos Alberto da ilk maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu maçta hem yeni gelen oyuncular kendini tanıtacak hem de takım olarak seyircilere kendimizi göstereceğiz. Bunun ötesinde Galatasaray maçı olması bizim için ayrıca önem taşıyor. İlk maçta onlara karşı güzel bir oyun oynayıp en iyi sonucu almaya çalışacağız." diye konuştu.

Yeni transfer İrineu Couto ise iyi futbolla iyi netice elde edeceklerini vurgulayarak, "İyi bir oyun olacak, çünkü maçın hazırlığını gayet güzel yaptık. Zorlu bir antrenman dönemi geçirdik. Önemli bir takıma karşı oynayacağız fakat iyi netice alacağımızı düşünüyorum." dedi.

Denizlispor, bugün Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla saat 19.45'te İstanbul'a hareket edecek.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray Denizli Cumartesi 19:00  
 Hacettepe Bursa Cumartesi 21:00  
 İ.B.B. Spor Eskişehir Cumartesi 21:00  
 Sivas Kayseri Cumartesi 21:00  
 Gaziantep Fenerbahçe Cumartesi 21:45  
 Trabzon Ankaraspor Pazar 19:00  
 Konya Ankaragücü Pazar 21:00  
 G.Birliği Kocaeli Pazar 21:00  
 Antalya Beşiktaş Pazar 21:45