kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Oguz Satıcı

Seçime tekme tokat karıştı Satıcı TİM'i sitemle bıraktı!

İhracatçıların patronu Satıcı, 7 yılın ardından TİM Başkanlık seçiminde 'Ben yokum' dedi. Hafta başında Satıcı'nın kayınbiraderiyle tekme tokat kavga eden Gülle'ye karşı Büyükekşi aday olacak..
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, yaklaşık iki haftadır devam eden "çekilecek" söylentilerinin ardından dün düzenlediği basın toplantısıyla 9 Eylül'deki seçimlerde başkan adayı olmayacağını açıkladı. TİM Başkan Vekili Mehmet Büyükekşi ise bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını ilan edecek. Gündeme ise damgayı Satıcı'nın kayınbiraderi Aral Aliş ile uzun yıllardır Satıcı'nın ekibinde yer aldıktan sonra geçtiğimiz hafta başkan adaylığı gündeme gelen İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı İsmail Gülle'nin tekme tokatlı kavgası vurdu. İddialara göre aynı zamanda TİM delegesi olan Aliş, pazartesi akşamı TİM Genel Merkezi'nin çıkışında Gülle ile karşılaştı. Satıcı'nın da kendisine haber vermeden adaylık sürecini başlattığı için kırgın olduğu ve ilişkisini dondurduğu Gülle'ye sert biçimde çıkış yapan Aliş'e argo yanıt geldi.

SATICI: OLUR BÖYLE ŞEYLER
Gülle ve Aliş karşılıklı tekme ve tokattan sonra araya giren Satıcı'nın iş ortağı Tunç Özkan ve güvenlik görevlileri tarafından durduruldu. Satıcı, gazetecilerin konuyla ilgili sorusunu "Birisi kaba laf etmiş. Öbürüde 'lafını geri al' demiş. O da lafını geri almayınca tokat atmış. Öbürü karşılık vermiş. Olay o kadar büyütülecek bir şey değil. Bu tür olaylar her yerde olur. Bir ayıbın üzerini başka bir ayıpla örtmemek lazım" şeklinde yanıtladı. Basın toplantısının düzenlendiği genel merkezin bir başka noktasında seminer için bulunan Gülle de "Büyütülecek bir şey yok" dedi. Gülle ile Satıcı adaylık konusu gündeme geldiğinden bu yana bir araya gelmiyorlar.
Haberin fotoğrafları