kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İbrahim Tatlıses, Kuşadası'ndaki otelinde yaptığı basın toplantısında Kuran'a el basıp yemin etti.

'Doğtaş, anamın altındaki otomobili hacizli diye alıp değnekle yürüttü"

Öner ÖNGÜN
Doğtaş'la mahkemelik Tatlıses, Kuran'a el basıp şirketin kendisini dolandırdığını ve annesinin otomobilini bile haczettiğini söyledi..
Doğtaş firması ile 3 yıldır hukuk savaşı veren sanatçı İbrahim Tatlıses, şirketin annesinin altındaki otomobili hacizli diye alıp değnekle yürüttüklerini belirtti. Doğtaş "beni ve firmamı dolandırdı" diyen İbrahim Tatlıses basın mensuplarının huzurunda Kuran'a da el bastı. Geçen hafta "İbrahim Tatlıses'e haciz şoku" haberlerinin ardından otelinde bir basın toplantısı düzenleyen sanatçı Doğtaş firmasına veryansın etti. "Ben gardımı aldım" diyen Tatlıses, şirketin mahkemeyi kazanmış gibi bir de gazetelere haber verdiğini söyledi. Müşterisi olmasına karşın 3 yıldır oteli satmaya çabaladığını ancak dava yüzünden bir türlü satamadığını belirten Tatlıses "İnat ettim, oteli satmayacağım ve o firmaya tazminat davası açacağım" dedi. Tatlıses, Doğtaş'ın ayıplı iş yaptığını iddia ederek "6 bilirkişi benden yana herşeyi tespit etti. Hem işi 58 gün geç teslim ettiler hem de gelen malzemeler 2 haftada dökülmeye başladı" dedi. Firmaya dolandırıcılık suçundan dava açtığını kaydeden Tatlıses, "Çekleri vermesem haciz de koyamazlardı, ben insanlık yaptım çekleri verdim. En büyük hatam bu" diye konuştu.

'YÜZ BİN KERE PİŞMANIM'
"Doğtaş, anamın kullandığı arabayı altından hacizli diye alıp onu değnekle yürüttü" diyen Tatlıses Doğtaş firması ile iş yaptığım için yüzbin kere pişman olduğunu kaydetti. Kuşadasındaki otelini de firma yüzünden satamadığını söylerken "Satsam bile zarar ziyan davası açtım" dedi.