kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bıçak altına yattıklarını kabul etmiyorlar

Yeni Haber
Sinema ve müzik dünyasından birçok isim, söz konusu güzellik olduğunda bıçak altına yatmaktan hiç çekinmiyor. Ama çoğu estetik yaptırdığını da kabul etmiyor. Ancak arşivlerdeki fotoğraflar biraz karıştırıldığında tüm gerçekler ortaya çıkıyor...

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

GİDEREK GENÇLEŞİYOR

Estetik yaptırdığını hiçbir zaman kabul etmeyen Madonna'nın eski fotoğraflarına bakıldığında yüzündeki değişiklikler hemen göze çarpıyor. New York'lu estetik cerrahları, 50 yaşındaki ünlü yıldızın yüzünü gerdirdiğinden ve göz çevresine botoks yaptırdığından emin. Göz ve alın bölgesi yaşına göre bir hayli genç görünen Madonna'nın yıllardır değişmeyen tek yeri burnu.

GÖZLERİ KOCAMAN OLDU

Ünlü aktris Denise Richards da göz bölgesine botoks yaptırmayı tercih eden ünlü isimlerden... Operasyon sonrası gözlerindeki kırışıklıkları azalan ve kaşları kalkan 37 yaşındaki yıldızın genç olması, ona estetik operasyonlar konusunda avantaj sağlıyor.

SARAH ET BENİNİ ALDIRDI

'SEX and the City' dizisinin yıldızı Sarah Jessica Parker, yıllardır rahatsızlık duyduğu çenesindeki et benini geçtiğimiz haftalarda aldırdı. Yüzündeki kırışıklıklardan hiçbir zaman şikayetçi olmayan 43 yaşındaki ünlü aktris, "Benimi aldırmadım, makyajla kapattım" demişti.

BURNUNU YAPTIRDI

'Transformers' filminin yıldızı Megan Fox, şöhretle tanıştıktan kısa bir süre sonra burnunu yaptırdı. Basın sözcüsü aracılığıyla burnunu yaptırdığını reddetse de, fotoğraflara bakınca burnundaki değişiklik hemen göze çarpıyor. Dudaklarını da dolgunlaştıran seksi yıldız her fırsatta, "Hiçbir yerimde estetik yok" diye konuşuyor.

GÖĞÜSLERİNDEKİ FARKA DİKKAT!

Amerika'da beğeniyle izlenen 'The Hills' dizisinin yıldızı Audrina Patridge, göğüslerini büyüttüğünü kabul etmese de, genç aktrisin yeni fotoğrafları aradaki farkı açıkça gösteriyor. Göğüsleri iki beden birden büyümüş.

GÜNAYDIN