kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Uyum sorunu yaşanmıyor"

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takımda ciddi anlamda bir uyum sorunu yaşamadığını ifade etti...
FB TV'ye açıklamalar yapan Emre Belözoğlu, geride kalan Partizan maçını ve gelecek hafta başlayacak Turkcell Süper Lig'i değerlendirdi. Partizan maçında avantajlı bir skor yakaladıklarını söyleyen Emre, lige iyi başlangıç yapmak gerektiğini belirterek, "İyi başlarsak, devamı da iyi gelir" dedi.

İlk olarak 2-2 sona eren Partizan maçını değerlendiren Emre, "Hocamızın da belirttiği gibi, maçın başında şaşırtan bir skor oldu. Maçın başında 2-0 beklemediğimiz bir skordu. Fakat tecrübeli bir takım olduğumuz için reaksiyon gösterdik ve 2-2'ye getirdik. Skor daha da farklı olabilirdi. Çok kaliteli bir takımız. 2-2'lik skor avantajlı bir skor. Beklediğimizden de iyi takımdılar. Önemli olan 2. maçta iyi bir konsantrasyon seyircimizin de desteğiyle bu turu geçmek. Saha içinde olmak, kenarda oturmaktan daha zordu. Oyuncular ciddi bir özveri gösterdi. Çok sıcak bir hava vardı. Biz bile yedek kulübesinde zorlandık. Ancak dediğim gibi telafisini yaptık ve 2-0'dan 2-2'ye getirdik. Saha içinde önemli olan maçı çevirmekti. İkinci maçta seyircimizin vereceği destek ve konsantrasyonla turu geçeceğimize inanıyorum. Önemli olan konsantre olmak. Bunu saha içine yansıtırsak, ikinci maçta ciddi bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Futbolda konsantrasyon önemli. Konsantre olamazsanız, küçük takımlara karşı bile zorlanırsınız. Dünyanın her yerinde bu böyle." diye konuştu.

Gelecek hafta başlayacak lig maçlarına da değinen Emre, "Lige iyi başlamak gerekiyor. İyi bir dönem geçirdik. Ben 20-25 gündür idman yapıyorum. Bu süre içinde çok iyi hazırlandık. 1 günün üzerinde izin bile yapmadık. İyi başlarsak, devamı da iyi gelir." diye konuştu.

Fenerbahçe'de geçirdiği ilk 1 ayı değerlendiren Emre, "Ciddi anlamda bir uyum sorunu yaşamadım. Buradaki herkes bana çok yakınlık gösterdi. Genelde tanıdığım arkadaşlardı. Yabancılar da inanılmaz sempatikti. Bu nedenle çok ciddi bir uyum sorunu yaşamadım. Maç eksiğimi de tamamladıktan sonra, fit bir şekilde, sakatlık ve kaza olmadan, takımıma hizmet vermeye çalışacağım." diye konuştu.