kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Başkan Aziz Yıldırım’ın beraberlik golü gelene kadar çok endişeli olduğu gözlendi.

Başkan terledi

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe'nin Partizan karşısında ilk 15 dakikada 2-0 geri düşmesiyle tribünde şok yaşayan başkan Aziz Yıldırım, durum beraberliğe gelene kadar soğuk terler döktü..
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme mücadelesinde favori gösterildiği Partizan karşısında ilk 15 dakikada 2-0 geriye düşen Fenerbahçe'de futbolcular saha içinde zor anlar yaşarken, başkan Aziz Yıldırım da tribünde soğuk terler döktü. Defansın verdiği açıklarla birlikte rakibin üst üste tehlikeli pozisyonlara girmesi tüm sarı-lacivertlilerde adeta şok etkisi yaratırken, başkan Yıldırım'ın bu anlarda 'eyvah eyvah' diyerek sıkıntısını dile getirdiği öğrenildi. Bu kadar kötü bir tablo ile karşılaşmayı beklemeyen Aziz Yıldırım'ın, yanındakilere takımın bu durumundan memnun olmadığını söylediği belirtildi.

*FENERBAHÇE - FK PARTİZAN KARŞILAŞMASINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

İKİNCİ YARI RAHATLADI
Ancak ilk yarının son dakikalarında Alex'in kazandığı penaltıyı filelerle buluşturmasıyla bir nebze rahatlayan başkan Aziz Yıldırım, ikinci yarıda ise takımın toparlanması ve yeni transfer Daniel Güiza'nın beraberliği getiren golü atmasıyla derin bir nefes aldı.