kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bobo tatilde

FATİH DOĞAN FOTOĞRAFLAR: VAHAP HACIOĞLU
Siroki Brijeg karşısında dün Beşiktaş'ın tek forveti olarak sahaya çıkan Brezilyalı futbolcu, sahada kaldığı 67 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremedi..
Beşiktaş'ın Brezilyalı gol ayağı Bobo dün sergilediği hayalet futbolcu görüntüsüyle henüz tatil havasından çıkamadığını gösterdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Siroki Brijeg karşısında ilk onbirde tek forvet olarak görev verdiği tecrübeli futbolcu, sahada kaldığı 67 dakida boyunca hiçbir varlık gösteremedi. 5 kez top kaybı yapan, iki kez de ofsayta düşen Bobo, rakip kaleye hiç şut atamadı. 4 kez de faul yaparak sahanın en hırçınları arasına giren Brezilyalı futbolcu, Ertuğrul Sağlam'ın maç öncesi düştüğü 'Nobre mi, Bobo mu?' ikileminden çıkan şansı da değerlendirememiş oldu ve yerini 67. dakikada Nobre'ye bıraktı.

SATILMASI GÜNDEMDEYDİ

Geçen sezonun son haftalarında oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye maçında gördüğü kırmızı kart sonrası camiadan büyük tepki toplayan ve yeni sezon öncesi istemediği için Rus takımı Dinamo Moskova'ya satılmayan Bobo'nun sezonun ilk maçındaki performansı, yabancı kontenjanı konusunda zaten büyük sorun yaşayan Beşiktaş'ta sıkıntı yarattı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın 'sadece hak eden formayı alır" dediği siyah-beyazlılarda, Bobo'nun bu hali, 'tatil havasından çıkamadığı sürece formayı bulması zor' yorumlarına neden oldu.

HOLOSKO DA ETKİSİZDİ

Öte yandan Beşiktaş'ın en etkili silahlarından biri olan Holosko'nun durgunluğu da dikkat çekti. Maç boyunca kaleye bir isabetsiz şut çekebilen Slovak oyuncu, etkisiz bir oyun sergiledi.