kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Oğlumu üzmeyin

CEVAT KOL-Trabzon
Bordo-mavili havlu yüzünden eleştirilen Furkan'ın babası Servet Memiş, "Uğur saydığı havlu ile maça çıktı diye 16 yaşındaki bir sporcu böyle eleştirilmez" dedi..
Pekin'de 51 kiloda Türkiye'yi temsil eden ve antrenörü Cahit Süme'nin ringe Trabzonspor havlusunu atmasıyla gündeme gelen Furkan Ulaş Memiş'in babası Servet Memiş eleştirilere tepki gösterdi. Oğlunun bu havluyu bordo-mavililerin eski yıldızı Gökdeniz'den aldığını söyleyen Servet Memiş, "Furkan bugüne kadar bütün maçlarına o havlu ile çıktı. 16 yaşında 27 altın madalya kazandı. Maçtan önce hocası ona, milli takım havlusunu kullanmasını önermiş, oğlum da 'O bana uğurlu geliyor' deyince kıramamış.

BU KADAR ELEŞTİRİ OLMAZ
Ancak bir havlu için insan bu kadar eleştirilmez, üstüne gelinmez. Niye hakemleri konuşmuyorlar. Madalya alsaydı, 1 saat konuşacaklardı. Şimdi saatlerce konuşuyorlar. Sanki oğlum ve hocası hainmiş muamelesi görüyor. Bu ülkede sporcu yetişmiyor diye yakınıyoruz peki nasıl sporcu yetişecek? Milli Futbol Takımı turkuaz forma ile çıktı ne oldu! Bu çocuk bu yaştan sonra nasıl spor yapacak ve ülkesini temsil edecek" diye sitem etti.