kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bodrum günlüğü

Öner Öngün
Tatile kaldığı yerden devam
Eşi Erhan Kanioğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanan popçu Tuğba Özerk Bodrum tatiline devam ediyor. Bir ara işleri sebebi ile İstanbul'a dönen Özerk yeniden Bodrum'a geldi. Lola Beach'te denizden çıkan güzel popçu bikinili fotoğraflanınca epey şaşırdı.

Makine görünce şaşırdı
Maki'de bir kız arkadaşıyla birlikte güneşlenen Nil Bentürk fotoğraflarının çekildiğini fark edince önce çok şaşırdı sonra da objektifimize gülümsedi.

Birlikte yüzdüler
'Avrupa Yakası'nın sevilenkarakteri Hakan Yılmaz daBodrum Torba'da ailesiyletatil yapıyor.Yılmaz,"Setlerin tatile girdiği yazaylarında kızımı yanımdanhiç ayırmıyorum" diyor.

AKREP Torba'nın yerlisi oldu

Adeta Bodrum'un yerlisi olan Akrep Nalan geçtiğimiz gün Torba Sanat Evi'nde denize girerken objektiflerimize takıldı. Her gün bir saat yüzen Akrep Nalan bayrama kadar Bodrum'daki evinde kalacağını söyledi.

Eşini eşekarısı soktu
Sibel Can oğlu Emir'in doğum gününü Kos'ta kutlamıştı. Can, Kos dönüşü yanlarında görünmeyen eşi Sulhi Aksüt için "Sağlık ocağına gitti. Çünkü yolda hem kolundan hem de bacağından eşekarısı soktu" dedi.

Gündüz ayrı gece ayrı davet
Rahmi Koç'un her sene Göcek dönüşü düzenlediği Bodrum daveti görkemli geçti. Davette Bülent- Vera Bulgurlu, Uğur Ekşioğlu, Azize Taylan, Caroline-Mustafa Koç, Yüksel Behlil, Eşref-Fulya Cerrahoğlu gibi sosyetenin tanınmış isimleri katıldı. Gündüz Divan Palmira'da gerçekleştirilen öğlen yemeğinde biraraya gelen davetliler bol bol sohbet ederken akşam ise yine aynı otelde Koç'un davetine katıldılar.

Hâlâ delikanlı gibi geziyor
Yaz aylarını Bodrum Torba'daki evinde geçiren Fedon, gündüzleri Torba Sanat Evi'nde güneşlenip akşamları da özel yapım motosikleti ile Torba sokaklarında dolaşıyor. Fedon'un ilerleyen yaşına rağmen bu dinç görüntüsü gören herkesten takdir topluyor.
Haberin fotoğrafları