kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Özay'ı sette rolü gereği köy meydanında soydular.

Tecavüz sahnesi Tuğba'yı zora şoktu

Bülent İPEK/MAGAZİN
Tuğba Özay, 'Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' filminin çekimlerinde Saddam'ın askerlerinin tecavüzüne uğradı. Bu zorlu sahnede sinirleri bozulan Özay, çekime dört saat ara verdi..
Çekimlerinde atın sürükleme sahnesinde öldüğü iddialarıyla gündemden düşmeyen 'Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' filmi, şimdi de Tuğba Özay'ın rol aldığı tecavüz sahnesiyle gündemde... Bir yandan Saddam'ın askerleri bir yandan peşmergelerin baskısı altındaki bir aşiretin kızı rolündeki Tuğba Özay, rol gereği köylerini basan Saddam'ın askerlerinin tecavüzüne uğradı.

KÖYDE ÇIRILÇIPLAK
Filmde komutanın tecavüzüne direnen Özay, askerler tarafından köy meydanında üzeri parçalanarak soyuldu. Bu zorlu çekimler sırasında hayli zorlanan Özay'ın, sahnenin bitiminin ardından sinirleri bozuldu. Dört saat çekime ara vererek dinlendirilen oyuncu, daha sonra diğer sahnelerde oynamaya devam etti. Türkiye-İran ortak yapımı olan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği sinema filminin çekimleri bir süredir Malatya'da devam ediyor. Gani Rüzgar Şavata'nın yapımcı, yönetmen ve oyuncu olarak yer aldığı filmde; başrolleri Tuğba Özay ile Yalçın Dümer paylaşıyor.
Haberin fotoğrafları