kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Polat Oliveira için Almanya'da

Yeni Haber
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, dün Almanya'ya giderek Oliveira'nın menajeri ile pazarlık masasına oturdu. ..
Brezilyalı golcünün menajeri Castro ile bir araya gelecek olan Adnan Polat, transfere son noktayı koyacak.

TAKVİYE YAPILACAK

G.Saray'da Ricardo Oliveira defteri yeniden açıldı. Real Zaragoza'nın 23 milyon euro'ya kadar çıkmasının ardından Brezilyalı golcünün transferini askıya alan sarı-kırmızılılar, forvet ihtiyacının iyice açığa çıkmasıyla birlikte Oliveira'yı yine listenin ilk sırasına aldı. Şampiyonlar Ligi'nden elenilse bile UEFA Kupası ve ligi düşünerek golcü almaya karar veren başkan Adnan Polat, Almanya'nın yolunu tuttu.

ZARAGOZA YUMUŞADI

Turkspor.net'in haberine göre Galatasaray başkanı, Almanya'da Oliveira'nın menajeri Castro ile buluşarak transferi bitirmeye çalışacak. Öte yandan Real Zaragoza cephesinde ise ibre Galatasaray lehine dönmeye başladı. Zira Nilmar'ı kadrosuna katan İspanyol ekibin, kaynak yaratmak için Oliveira'nın gidişine onay vereceği belirtiliyor. Oliveira'yı ikna ederek kaleyi içten fethetmeyi düşünen sarı-kırmızılılar ardından Real Zaragoza'yı bonserviste indirim yapması için sıkıştırmayı planlıyor.

Oliveira, kariyeri boyunca Portuguesa, Santos, Valencia, Real Betis, Sao Paulo ve Real Zaragoza'da top koşturdu. Valencia ile 2004'te La Liga ve UEFA Kupası'nı kazandı. Geçen sezon Zaragoza'da 37 maçta 17 gol ve 3 asistlik performans gösterdi. 2005'te Betis ile Kral Kupası'nı aldı. 2007'de ise Milan'la Devler Ligi'ni kazanmayı başardı.

FOTOMAÇ