kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kayseri Süper Kupa'ya odaklandı

Yeni Haber
Pazar günü Süper Kupa finalinde Galatasaray'la karşılaşacak olan Kayserispor, özel bir uçakla maçın oynanacağı Almanya'nın Duisburg kentine gitti. ..
Süper Kupa hazırlıklarını akşam Atatürk Stadyumu'nda yapılan idmanla tamamlayan Kayserispor sabah saatlerinde Kadir Has Tesislerinde toplanarak Erkilet Havaalanından özel bir uçakla Almanya'nın Duisburg kentine hareket etti. Kafilede futbolcular ve teknik ekiple birlikte Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki gibi şehrin ileri gelenleri de yer aldı. Takım kafilesinde Olembe, Escobar ve Cangele yer almadı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, havaalanında yaptığı açıklamada, kupa maçı için tüm hazırlıklarını yaptıklarını, kupayı Kayseri'ye getirmek istediklerini söyledi. Kafkas, "Sezona Süper Kupa ile başlayıp, başarımızı Süper Lig ve UEFA Kupası'nda göstermek istiyoruz. Renktaş takımımıza karşı bugüne kadar aldığımız yenilgileri unutturacağız. Artık hem lig, hem de kupada başarılı olmak istiyoruz. Süper Kupa bizim için çok önemli bir prestij maçı olacak. En az rakibimiz kadar şansımız var. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz ve Galatasaray'ı yenebilecek güçteyiz. Süper Kupa'yı alıp, sezona müthiş bir başlangıç yapacağız.Bazı oyuncularımızın kadroda olamaması bizi üzdü. Ancak sahada yine 11 kişi olacağız. Her oyuncumuz elinden geleni yapacaktır." dedi.

Kulüp Basın Sözcüsü Yücel Şahin ise Kayserispor olarak kupayı alacak güce ve inanca sahip olduklarını ifade etti.

Sarı-kırmızılı takımın başarılı defan oyuncusu Aydın Toscalı ise kupayı Kayseri'ye getirerek şehre yeni bir sevinç daha yaşatmak istediklerini dile getirdi.

Kayserisporlu Koray da kupa maçının seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacağını güzel futbolla zafere ulaşmak istediklerini kaydetti.