kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Serhat Akın Türkiye'ye döndü
KOCAELISPOR, eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın ile anlaştı. Son olarak Anderlecht'te oynayan Türk futbolcu, bugün Türkiye'ye gelecek. 1981 doğumlu Serhat, 1991 ile 2000 yılları arasında Karlsruhe'de ardından da 5 yıl Fenerbahçe'de forma giydi. 16 kez A Milli takım forması giyen Serhat, kariyerinde 56 gol attı.

Gaziantep, Mpenza'yı istiyor
TABATA ve Mehmet Yozgatlı gibi isimleri renklerine bağlayan Gaziantep, dış transferde hız kesmek istemiyor. Kırmızı-siyahlı ekip; Manchester City'de oynayan Emile Mpenza'nın yanısıra Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Partizanlı Diarra ile ilgilendiğini açıkladı. Basın sözcüsü Mehmet Kızıl, "Bu isimleri en kısa zamanda kadromuza katacağız" şeklinde konuştu.

Bundesliga bugün başlıyor

ALMANYA Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 2008-2009 sezonu bugün başlıyor. Sezonun ilk karşılaşmasında milli futbolcumuz Hamit Altıntop'un formasını giydiği son şampiyon Bayern Münih, Hollandalı Rafael van der Vaart gibi bir yıldızını Real Madrid'e satarak güç kaybeden Hamburg ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TSİ 21:30'da başlayacak.

'Süper' sponsor TTNET
İNTERNET servis sağlayıcısı TTNET, bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan TFF Süper Kupa'nın resmi sponsoru oldu. Türkiye Futbol Federasyonu ile 5 yıllığına Milli Futbol Takımları Ana Sponsorluk sözleşmesi de imzalayan TTNET'in genel müdürü Tahsin Yılmaz, "Hedefimiz sporu ve sporun evrensel değerlerini destekleyerek, Türkiye'yi dünyada başarıyla temsil edecek sporcuların yetiştirilmesine hizmet etmektir" dedi.

Demir'de transfer bitmiyor
TFF 2.Lig 2.Grup'un iddialı takımlarından Adana Demirspor, futbolcu transfer etmeye devam ediyor. Mavi Şimşekler son olarak Kasımpaşa'dan Serdar Akdoğan ve Konyasporlu Gökhan Çakır'ı renklerine bağladı.