kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Marcos Senna için son girişim bu hafta

OĞUZ YÖRÜK
Marcos Senna için son girişimlerini önümüzdeki hafta içi yapacak olan Fenerbahçe Yönetimi bonservis için yüksek bir rakamı gözden çıkardı..
Aurelio'nun Real Betis'e gitmesi sonrası ön liberoda oluşan boşluğu kapatma uğraşında olan Fenerbahçe bu mevkiye almak istediği Marcos Senna için girişimlerini hızlandırdı. Önceleri Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan Villarreal'in 32 yaşındaki yıldızını ikna etmeyi başaran ve prensipte anlaşma sağlayan sarı-lacivertli yöneticiler, bir diğer yandan da futbolcunun kulübü ile pazarlıklarını sürdürüyor. Villarreal'in istediği yüksek bonservis ücretini aşağı çekme çabasında olan Fenerbahçe Yönetimi'nin, bu transfer için önümüzdeki hafta içi son turları gerçekleştireceği öğrenildi. Yönetimin bonservis için yüksek bir rakamı gözden çıkardığı ve hafta içi bu transfere mutlaka son noktayı koymayı hedeflediği bildirildi.

MALDONADO KİRALIK GİDECEK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in de İspanya Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Marcos Senna'yı kadrosunda görmeyi çok istediği ve yönetime, "Alınması takım için çok faydalı olacaktır. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde bu kalitede futbolculara çok ihtiyacım var" mesajını ilettiği gelen haberler arasında. Ayrıca bu transfer için yabancı kontenjanını boşaltma uğraşında olan Fenerbahçe'nin, Şilili futbolcusu Maldonado'yu bir an önce kiralık olarak vererek Senna'ya yer açmaya çalıştığı belirtildi.