kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Servet elinden gelen mücadeleyi gösterdi ancak iki gol yenilmesine engel olamadı.

Maçın başında büyük şok

G.Saray, Steaua maçının ilk 13 dakikasında iki gol yiyerek şok yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın savunması ve kaleci Aykut ortaya koydukları performansla büyük hayal kırıklığı yarattı..
Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme ilk maçında Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla karşılaşan Galatasaray, şok başlangıçla sarsıldı. Maça çok kötü başlayan sarı-kırmızılı takım 5. dakikada Moreno'nun golüyle 1-0 yenik duruma düştü. 13. dakikada Nicolita'nın sayısı farkı ikiye çıkartınca tur ciddi anlamda tehlikeye girdi. Yenilen gollerde Galatasaray savunmasının ve kaleci Aykut'un hataları vardı. Isaksson'la başlayan, Itandje'yle devam eden ve De Sanctis'in transferiyle sonuçlanan kaleci arayışlarının gurbetçi file bekçisini olumsuz etkilediği gözlenirken savunma da iyi sinyaller vermedi. Emre Güngör, Emre Aşık, Servet Çetin ve Fernando Meira gibi birbirinden kaliteli savunma alternatiflerine sahip sarı-kırmızılı takımın yerleşme ve anlaşma sorunları yaşaması şaşkınlık yarattı.

ARDA VE NONDA TAKIMIN İYİLERİ
Cimbom her şeye rağmen Arda'nın kalitesi ile Nonda'nın hırsı ve attığı goller sayesinde tur şansını Bükreş'e tanıdı. Ancak Galatasaray'ın ortaya koyduğu performans, "Tur için Romanya'da vites artırmak zorundalar" yorumlarına neden oldu.
21:30
Siroki Brijeg - Beşiktaş
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçı