kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

500 dakika ücretsiz konuşma

Yeni Haber
Türk Telekom, Siemens SHC ve Tekofaks Panasonic işbirliğiyle kablosuz ev telefonlarında yeni bir kampanya başlattı. Türk Telekom kampanya kapsamında, Siemens ve Panasonic markalarından belirlenen kablosuz telefon modellerinden satın alan müşterilere, sehir içi 500 dakika ücretsiz konuşma hakkı verilecek. Hediye dakikalar her iki markada da fiyat aralığı yaklaşık 60-350 YTL olan modellerin hepsinde geçerli olacak.

Türk Telekom'un yeni kampanyası Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Siemens Ev ve Ofis İletişimi Genel Müdürü Demet Savaş ve Tekofaks Komünikasyon ve Tüketici Elektroniği Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Serhat Tatlı'nın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısıyla duyuruldu.

EVDE EV, İŞTE İŞ TELEFONU

Toplantıda konuşan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, hedeflerinin Türkiye kablosuz telefon (DECT) pazarının büyümesi ve bu telefonların hayatı kolaylaştıran özelliklerinin ev ve iş yerlerinde kullanıcılara ulaşması olduğunu belirtti. Demircan, "Bundan 1.5 yıl önce 'Evde Ev İşte İş Telefonu Kullanılır' sloganımızla yola çıktık ve daha önce kampanyalar yapmayan bir şirket olan Türk Telekom'u müşterilerinin hayatını kolaylaştıran bir oluşum yapma hedefimizi inşa etmeye başladık. Yeni tarife paketlerimiz, müşteri ilişkilerinde iyileştirmeler gibi müşteri mennuniyeti ve hizmet kalitesini artırma planlarımıza, kablosuz telefonların ve hayata getirdiği teknolojik kolaylıklarının yaygın olarak kullanılması da önemli bir rol oynuyor diye düşündük ve bu kampanyayı başlattık" dedi.

KABLOSUZDA SMS ÖZELLİĞİ

Ocak 2007'den beri kablosuz telefonlarda SMS özelliğinin kullanımını hayata geçirdiklerini söyleyen Demircan, "Yeni evli çiftlerle ilgili yaptığımız kampanya çok ilgi gördü ve bu kampanyadan 65 bin çift yararlandı. Bu kampanyanın ikincisinde yeni evli çiftlere bir adet kablosuz telefon hediyesi ve bir ay konuşma hediye etmeyi planlıyoruz. Yaptığımız başka bir kampanya ile kablosuz telefonlardan SMS özelliğinin kullanımını artırmak için, 1 Temmuz'dan itibaren 3 bin adet şebeke içi SMS kullanımını yıl sonuna kadar ücretsiz yaptık. Bu yeni kampanyamızla da 60 YTL ödeyerek bir kablosuz telefon satın alan müşteri Türk Telekom'dan 500 dakika hediye kazanıyor. 500 dakikada 40 YTL'ye tekabül eder" diye konuştu.

19 milyon sabit telefon aboneleri bulunduğunu belirten Erem Demircan, hayata geçirdikleri kampanyalardan 4 milyon abonelerinin yararlandığını, bu kampanyada da bir stok sınırının olmadığını, amaçlarının penetrasyonu artırmak olduğunu belrterek, işbirlikçi markaların bu talebi karşılayabilmek güçte olduklarını sözlerine ekledi. Demircan ayrıca, hayata geçirdikleri diğer kampanyaların başka kampanyalarıyla birleştirilebildiğini bu konuda bir kısıtlama olmadığını belirtti.

Tüm Türkiye'de geçerli olacak kablosuz telefon kampanyasında sunulan bedava dakikalar 24 Eylül'e kadar geçerli olacak. Hediye dakikalar, satın alınan SMS özellikli kablosuz telefonların kutular içerisindeki şifreli kartlarda sunulacak.

(ANKA)