kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ender Saraç Recai Çakır

Saraç'ın Bodrum'daki kliniği haftada 1.000 $'a zayıflatacak

Bodrum'daki Gardens of Babylon'un içinde Ender Saraç Hay Güzellik Merkezi açılacak. 12 ay yataklı hizmet verecek klinikte 1 hafta geçirmek yaklaşık bin dolara mal olacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Saraç'ın Bodrum'daki kliniği haftada 1.000 $'a zayıflatacak
Çakırlar Grubu'nun Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek hayata geçirdiği rezidans ve otel projesi Gardens of Babylon, ünlü Dr. Ender Saraç'ın Hay Güzelllik Merkezi'ni Bodrum'a götürüyor. İşbirliği ile ilgili bilgi verilen basın toplantısında, Bodrum'un havası ve toprak enerjisi ile sağlıklı zayıflama konusunda çok uygun bir yer olduğunu dile getiren Ender Saraç, Türkiye'nin sağlık turizmi açısından akıllıca projeler geliştirmesi gerektiğine dikkat çekti. "Gardens of Babylon'da açacağımız klinikte zayıflama, antiaging gibi hizmetleri yoga, meditasyon gibi psikolojiyi güçlendiren aktivitelerle birleştireceğiz" diyen Saraç, gelen konukların 22 odalı butik otel veya işletmeye bağlı rezidans dairelerinde kalacağını kaydetti. Saraç, bir haftalık paket programın bin dolar civarında bir maliyeti olacağını belirterek, şu bilgileri verdi:

'ZENGİNLERİ ÇEKECEĞİZ'
"Yurtdışında yaşayan, bu hizmetleri ülkelerinde almak isteyen, gelir düzeyi çok yüksek 5-5.5 milyon kişi var. Türkiye'den de yılda 10 bin-15 bin kişi yurtdışına güzellikle ilgili tedavi olmaya gidiyor. Bodrum zaten çok gözde. Gelecek hafta Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker bile geliyor. Türk ve Yunan adaları arasında da tekneyle mekik dokuyor yabancılar. Tüm bu insanlara yönelik bir yer yapıyoruz. Deniz-güneş-kebap devri artık bitti. Burada konusunda uzman hekimlerin kontrolünde doğal yöntemlerle zayıflamanın yanında Türkiye'de ilk defa gerçek anlamda diyet restoranları açılacak. Bu restoranda herkes hastalığına göre yemek yiyecek. Kabızlıktan cinsel gücü artıracak yemeklere kadar her türlü soruna çözüm bulunacak."