kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
KAPTAN İŞ BAŞINDA F.Bahçe’nin kaptanı kritik dakikada kritik bir gol atarak takımını ateşledi. Sarı lacivertli takımın sahadaki en iyi isimlerinden biri olan Alex, 4 de top çaldı.

Alex öne çıkınca

Selçuk'a yakın oynayan Brezilyalı yıldız skor 2-0 takımının aleyhine olunca daha çok öne çıkmaya başladı ve ilk yarıya sığdırdığı kritik golle F.Bahçe'yi ateşledi..
Geçen sezon hem Avrupa hem de ligde bir çok maçta Fenerbahçe'ye hayat veren kaptan Alex de Souza dün gece de karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında çok kritik bir gol attı. Ön libero oynayan Selçuk'a yakın mücadele eden Brezilyalı futbolcu, skor 2-0 Partizan lehine olduktan sonra daha çok öne çıkmaya başladı. İlk yarının son dakikaların da kendi çabasıyla penaltı yaptıran ve atışı kullanan Alex, Kanarya'nın ikinci yarıya moralle başlamasına neden oldu. Kaptan Alex maç sonrası, "İstanbul'da turu geçeceğiz. Buna inanıyorum. Taraftarımız da inansın" ifadesini kullandı.

*FENERBAHÇE - FK PARTİZAN KARŞILAŞMASINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

ARAGONES KADROYU DEĞİŞTİRMEDİ

Bu arada teknik direktörü Luis Aragones, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında Partizan ile yaptıkları mücadelede, ikinci ön eleme turunda MTK Budapeşte maçlarının ilk 11'inde değişiklik yapmadı. Sarı lacivertli takımda sakatlığı nedeniyle önceki akşam yapılan son antrenmanı yarıda bırakarak sol ayağına buz tedavisi yapılan Selçuk, 11'deki yerini aldı. Maldonado maça kulübede başladı. Öte yandan Fenerbahçe'nin Avrupa kupası maçlarına genelde büyük ilgi gösteren taraftarlar, Sırbistan'da son dönemde yaşananlar nedeniyle yaşanabilecek gerginliklerden çekinerek maça ilgi göstermedi.
21:30
Siroki Brijeg - Beşiktaş
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçı