kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Almanya'da dondurma salonunda saldırı: 2'si Türk 3 kişi öldü

Yeni Haber
Almanya'nın Rüsselsheim kentinde aralarında husumet bulunan Tuncelili iki bodyguard grubunun barışma toplantısı kanlı bitti.

Dondurmacıda bir araya gelen iki grup, anlaşamayınca silahlar konuştu. Çatışmada koruma gruplarından iki kişi öldü. Çatışma sırasında dondurmacıda kahve içen Yunanlı kadın, karnına aldığı kurşun nedeniyle hayatını kaybetti. Alman polisi, kanlı çatışmayla ilgili soruşturma başlattı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ALMAN POLİSİ SALDIRIYLA İLGİLİ 2 KİŞİYİ TUTUKLADI

Almanya'nın Rüsselsheim kentinde dün gece bir dondurmacıda meydana gelen ve 2 Türkün ölümüne yol açan saldırıyla ilgili iki kişinin tutuklandığı bildirildi. Alman savcılığından yapılan açıklamada olayla ilgisi olduğu düşünülen 2 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Hessen eyaletinde bulunan Rüsselsheim kentindeki saldırıda 1'i kadın 3 kişi ölmüş, ölenlerden ikisinin ise Türk olduğu anlaşılmıştı. Polis de De Rocco Cafe adlı restoranda gerçekleşen saldırıda ölen Türklerden birinin Kürt asıllı olduğunu açıkladı.

Yerel Alman televizyonu N-TV'de ölen kadının, o sırada orada bulunan ilgisiz bir kişi olduğu belirtildi. Ölen 55 yaşındaki kadının, De Rocco Cafe'nin yanında başka bir dükkan işlettiği ve olay sırasında kahve içmek için orada bulunduğu belirtildi. Kadının, hayatını kocasının kollarında kaybettiği ifade edildi.

Olayda dördüncü bir kişinin de yaralandığı ve polis tarafından korumaya alındığı kaydedildi. Olayın gerçekleştiği yere ise bugün çiçekler bırakıldı. Bazı haber kaynaklarında olayın bir bıçak kavgası şeklinde yaşandığı belirtilirken, N-TV televizyonu ise kurbanların silahsız olduğunu öne sürdü.

Polis, olayın kumar borcu veya uyuşturucu ticareti ile ilgili olabileceğine dair bilgilerin henüz doğrulanmadığını duyurdu. Öldürmenin arkasında bir organize suç da bulunmadığı belirtildi. Geçtiğimiz yıl Almanya'nı Duisburg kentinde bir pizzacıda meydana gelen benzer olayda 6 kişi ölmüştü.

(CİHAN)