kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Balayına alışveriş molası verdi

Yeni Haber
İddialı giyim tarzı, pahalı aksesuarları ve takılarıyla her daim dikkatleri üzerine çeken taze gelin Süreyya Yalçın, Bodrum dönüşü ayağının tozuyla Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Geçtiğimiz hafta Bodrum'da eski manken Önder Bekensir ile dünya evine giren Süreyya Yalçın, İstanbul'a hızlı döndü. Düğün hazırlıkları nedeniyle bir hayli yorulan ve alışveriş yapamayan Süreyya Yalçın, balayına birkaç saatliğine ara verdi ve kendini vakit kaybetmeden mağazalara attı.

YERLİ PARİS HİLTON
Son yıllarda adı yerli Paris Hilton olarak anılan Süreyya Yalçın, Akmerkez'deki bir ayakkabı mağazasında yarım saat içinde tam 16 çift ayakkabı denemeyi başardı. Yalçın'ın bu sürati herkeste şaşkınlık yarattı. Müthiş bir hızla denediği ayakkabılardan birkaçını almaya karar veren Yalçın, tam 5 bin YTL ödeyerek mağazadan ayrıldı.

GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI
Özellikle Bodrum plajlarında bir giydiğini bir kez daha giymemesiyle tanınan Yalçın'ın alışveriş yapmak için balayına ara verdiğini görenler, ne evlilik ne balayı Süreyya Yalçın'ın alışveriş yapmasını engellemiyor demekten kendini alamadı.

SAKLAMBAÇ