kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Semih Fener'den ayrılıyor mu?

Yeni Haber
UEFA'nın resmi internet sitesinde Fenerbahçeli forvet Semih Şentürk için, "Dikkat çeken formu Partizanlı oyuncuların ayaklarını titretecek" denildi. EURO 2008'de 5 maçta 3 gol kaydeden Semih Şentürk'ün demecine yer verilen sitede, ünlü oyuncunun "MTK bizim seviyemizde değildi. Partizan ve ondan sonraki rakiplerimizi bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde 'çok fena' olmak istiyoruz." sözlerinden alıntı yapıldı...
UEFA, Semih'le ilgili haberinde, 25 yaşındaki Fenerbahçeli futbolcunun yükselen yeteneğine, 27 maçta attığı 17 gole ve kariyerine vurgu yaptı. İlk 11'de yer bulmasından dolayı çok mutlu olduğu belirten Semih, UEFA'ya yaptığı açıklamada, "9 yıl sonra takıma girdim. Ancak daha önceleri İstanbul'dan ayrılmayı düşündüm. Yedek kalmayı istemiyordum. Eğer genç bir oyuncuysanız ve yedekte tutuluyorsanız yetenekleriniz zamanla körelir." dedi.

Semih bununla birlikte, teknik ekibin kendisini her zaman hazır, önemli bir destek olarak gördüğünü vurguladı.

"Futbolcular her maçta ilk 11'de başlamak ve gol atmak isterler" diyen Semih, "İnsanlar benim yedek soyunduğumda ve sonradan maça girdiğimde daha iyi oynadığımı düşünüyor. Hatta bana bir lakap bile takıldı. Ancak bazı zamanlar maça ilk 11'de başladığımda iyi performans sergileyemiyorum." diye konuştu.

Semih Şentürk, Fenerbahçe ile iki yıllık kontratının olduğunu ve daha fazla tecrübe edinmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.