kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Delgado: Kaptanlık sadece sorumluluklarımı artırdı

Yönetimin karakterini beğendiği için kendisine kaptanlığı verdiğini belirten Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı, "Bu görev bende kişisel bir değişiklik yaratmadı" dedi..
Beşiktaş'ın Arjantinli kaptanı Matias Delgado kendisi ve takımın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2011'e kadar sözleşmesini uzattığını ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Delgado, yeni görevi hakkında, "Beni kaptanlığa getiren teknik heyet ve yönetimin bu kararı verirken karakter yapımı, her zaman aynı olmamı dikkate aldıklarını düşünüyorum. Şimdi sadece sorumluluğum arttı. Kişisel olarak, mental olarak bir değişiklik olmadı. Önceden olduğu gibi tüm arkadaşlarıma aynı şekilde davranıyorum" dedi.

BENZERİNİ GÖRMEDİM!
Takımda herkesin üst düzeyde çalıştığını kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, "Bir kaptan olarak şampiyonluk ya da UEFA Kupası'nı kaldırmak isterim. Bir oyuncu için gurur duyulacak başka bir tablo olmaz" diye konuştu. Arjantinli, Toraman ve Üzülmez'in affı için devreye girip girmediği şeklindeki soruya ise, "Ne yönetimle ne de teknik heyetle bu konuda görüşmedim. Böyle bir olayı başka bir yerde görmedim. Zaten onlar da pişmanlık duyuyorlardır" karşılığını verdi.