kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sağlam ciddiyet uyarısı yapacak

FATİH DOĞAN
Tesislerde birkaç gündür odasına kapanarak UEFA Kupası'ndaki rakibini inceleyen Ertuğrul Sağlam, futbolcularına ciddiyet uyarısı yapacak..
UEFA Kupası 2. öleme turunda bu perşembe günü karşılaşacakları Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımının analizlerini yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün futbolcularıyla bir toplantı yapacak. Odasına kapanarak rakibin kasetlerini defalarca inceleyen ve detaylı bir rapor hazırlayan tecrübeli çalıştırıcının siyah-beyazlı oyunculara, "Eğer rakibi küçümser, ciddiye almazsak ağır bir yenilgi alabiliriz. Herkes üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecek ve son dakikaya kadar maçı bırakmayacak" uyarısı yapacağı öğrenildi.

ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR
İlk maçın deplasmanda olmasının kendileri için avantaj olacağını düşünen Sağlam'ın taktik hesaplarını da bunun üstüne kurduğu ve yardımcılarına, "Kamp öncesi ve sonrası yapılan çalışmalardan çok memnunum. Defansta sakatlıklarımız var ama onların yerini dolduracak alternatiflerimiz de mevcut. Bu nedenle büyük bir sorun yaşamayacağız. Eğer rakibi küçük görmezsek turu zorlanmadan geçebileceğimizi düşünüyorum. Kendi kaderimiz kendi elimizde olacak" dediği belirtildi.