kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Gökdeniz, Fatih'i yendi
Rusya Ligi'nde Gökdeniz'li lider Rubin Kazan, son şampiyon Fatih Tekke'li Zenit'i 4-1 mağlup etti. 83 dakika sahada kalan Gökdeniz ilk golün asistini yaparken, elle oynayıp bir de penaltıya sebep oldu. Rubin'de Hasan Kabze son 7 dakika, Zenit'te ise Fatih 90 dakika forma giydi.

Gökhan İnler Arsenal'e
İngiliz basını Arsenal'in Udinese'de oynayan Türk oyuncu Gökhan İnler'i gelecek hafta transfer edebileceğini yazdı. 24 yaşındaki futbolcu, EURO 2008'te İsviçre forması giymiş ve geçen sezon İtalya Ligi'nin en iyi yabancı transferi seçilmişti.

Atletizmde F.Bahçe şov
Fenerbahçe, Kulüplerarası Gençler Atletizm Ligi'nde, bayanlar ve erkeklerde şampiyon oldu. Bursa Olimpik Atletizm Pisti'nde yapılan 2. Kademe Yarışmaları'nda 12'şer takım arasında en başarılı kulüp F.Bahçe oldu.

TBMM yarışı tamamlandı

TBMM Başbakanlık Kupası Bisiklet Turu dün tamamlandı. Önceki sabah TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın Şeref Kapısı önünde verdiği startla başlayan tur Zonguldak Valiliği önünde son buldu. Yıldızlarda Kepez Belediye, Gençlerde Kocaeli Brisa ve Büyüklerde Konya Şeker 1. oldu.