kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BAŞKANIN İZİNVERDİĞİ FOTOĞRAF İki İbrahim'in dün bu el elepozu, başkan Demirören'inonayıyla verdiği öğrenildi. İkioyuncunun yarınki yönetimtoplantısında affedilmesi,perşembe günkü UEFA Kupasımaçının ardından daidmanlara çıkması bekleniyor.

İbo Şov'da son perde

BAHADIR BEYARSLAN
Kampta yumruk yumruğa kavga eden, önce pişman olmadıklarını söyleyip sonra camiadan özür dileyen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman dün de basının karşısına çıkarak barışma pozu verdi..
Avusturya kampında terlik mevzusu yüzünden yumruk yumruğa birbirine giren Beşiktaş'ın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman kavgasında dün son perde yaşandı. İkili, Üzülmez'in düzenlediği basın toplantısının ardından basının karşısına çıkarak barışma pozu verdi. Kamptan ayrı uçaklarla İstanbul'a gönderilip satış listesine konan ve kesinlikle pişman olmadıklarını açıklayan futbolculardan önce Toraman bir basın toplantısıyla camiadan özür dilemişti. Dün de Üzülmez, Ümraniye'de medya aracılığıyla özür dileyerek af istediğini söyledi.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

EN BÜYÜK SIKINTIYI BİZ ÇEKTİK
Hata yaptıklarını belirten Üzülmez, "Güzelliklerin konuşulduğu konularla gündeme gelmek isterdik. Böyle bir olay yaşattığımız için Beşiktaş camiasından, başkanımızdan ve yönetim kurulundan, olayın içinde olan Sinan Engin'den ve özellikle hocamızdan özür diliyorum" dedi. Pişman olduğunu kaydeden Üzülmez, "Hem maddi hem manevi en büyük sıkıntıyı biz çektik. Büyüklerimiz nasıl bir karar alır bilmiyorum. Ama biz takıma geri dönmek istiyoruz. Özellikle bu sezon çok önemli. Şampiyon olmamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

ÜZÜLMEZ KİRALIK GİDECEK
Üzülmez, affedilmeleri halinde kaptanlık sorunu yaşanıp yaşanmayacağı sorusuna ise "Camiayı kaptanlık yapmak için sevmedim" yanıtını verdi. Bu gelişmeler sonrası yarın yönetim kurulu toplantısında bu konuyu görüşecek olan Beşiktaş Yönetimi'nin futbolcuları affedeceği öğrenilirken, Toraman'ın takıma geri alınacağı, Üzülmez'in ise Kocaelispor'a kiralanmasının düşünüldüğü gelen haberler arasında.