kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sağlam da affetti!

Yeni Haber
Beşiktaş'ta ilk etap Avusturya kampında kavga eden ve ardından da süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a ilk af Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'dan çıktı. ..
Dün medyaya birlikte poz veren İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın daha sonra tesislerde bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın odasına giderek genç teknik adamla görüşen oyunculara af çıktığı iddia edildi.

Tam 37 gün sonra futbolcularını karşısına alan Ertuğrul Sağlam'ın, ligtv.com.tr'de yer alan habere göre, "Yapmış olduğunuz kavga ne kadar yanlış olsa da hatanızı anlayıp özür dilemeniz ve birbirinize kenetlenmeniz beni çok sevindirdi. Sizin dönmenizi istemiyordum ancak gözünüzdeki forma aşkını görünce fikrimi değiştirdim. Ben kinci bir insan değilim. Artık benim tarafımdan bir problem yok söz yönetimde." dediği öğrenildi.

Sağlam'ın daha sonra iki futbolcuya son durumlarını sorduğu ve "Sizi çalıştıran hocanız bana iyi şeyler söyledi. İyi antrenman yaptığınızı belirtti. Umarım en kısa sürede takımın seviyesine gelirsiniz" dediği ifade edildi.

İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın da Sağlam'a yanıt olarak "Bundan sonra Delgado'nun en büyük yardımcısı biz olacağız. Takıma ağabeylik yapacağız. Bu güzel tabloya biz de bir şayler katabilirsek çok seviniriz" karşılığını verdikleri öğrenildi.

Menajer Sinan Engin'in de medyaya poz veren iki futbolcunun görüntülerini televizyonlarda izledikten sonra İbrahim Üzülmez ve ibrahim Toraman'a telefon açtığı ve teşekkür ettiği bildirildi.

CİHAN