kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aragones'ten Eto'o ricası

Yeni Haber
Barcelona teknik direktörüne seslenen F.Bahçe'nin hocası, "Eto'o konusunda her an her şey olabilir. Çarşamba günü Wisla Krakow'la oynayacağınız maçta onu sahaya sürmezsen çok sevinirim" dedi.

F.Bahçe'de Samuel Eto'o transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusundaki heyecanlı bekleyiş sürerken, yeni ve çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli yönetim Eto'o'yla ilgili girişimlerine devam ederken, bir hamle de teknik direktör Luis Aragones'ten geldi. F.Bahçe'nin hocası, Barcelona'nın çiçeği burnunda teknik direktörü Josep Guardiola'ya
mesaj göndererek, çarşamba günü Barcelona ile Wisla Krakow arasındaki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Eto'o'yu oynatmamasını istedi. Aragones, Katalan hocaya "Eto'o konusunda her an her şey olabilir. Eğer onu ön eleme maçında oynatmazsan gerçekten çok sevinirim" dedi.

Guardiola'nın bu isteğe nasıl bir yanıt vereceği ise çarşamba belli olacak. Guardiola, hazırlık maçlarında Eto'o'ya yer verdi ancak genç teknik adamın, elden çıkarmak istediği bu futbolcuyu, satışını kolaylaştırmak için Krakow'a karşı oynatmayabileceği konuşuluyor. Eğer Eto'o çarşamba günü forma giyerse, F.Bahçe bu futbolcunun transfer dosyasını Devler Ligi'nde oynatamayacağı için kapatacak. Kamerunlu yıldızın görev yapmaması halinde transferin büyük ihtimalle gerçekleşeceği konuşuluyor. Milan'a gitme hayali suya düşen Eto'o'nun, F.Bahçe'ye transferinin İspanya'da büyük bir şok yaratmayacağı ifade ediliyor.

FOTOMAÇ