kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nonda, geçen sezon tek forvet oynadığı maçlarda etkili olamamıştı.

Skibbe Nonda'ya sarıldı

YAŞAR YALÇIN
Ümit Karan'ın sakatlığı Skibbe'nin bütün planlarını alt üst etti. Alman hocanın Steaua maçında forvetteki tek silahı Nonda.....
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön elemesinde Çarşamba günü oynayacağı Steaua Bükreş maçına mecburen tek forvetle çıkacak. Ümit Karan'ın sakatlığı, takımı çift forvetle sahaya sürmeyi hedefleyen teknik direktör Skibbe'nin bütün planlarını alt üst etti. Alman hocanın Steaua Bükreş karşılaşmasında forvetteki tek silahı Shabani Nonda olacak. Yeni sezon öncesi santrfor transferini bir türlü çözüme kavuşturamayan Galatasaray'ın hücum hattında yaşadığı kriz, Kongolu oyuncunun da olası bir sakatlık yaşaması durumunda Steaua Bükreş ile yapılacak rövanş maçı öncesi içinden çıkılmaz bir hâl alabilir. Ayrıca Steaua maçında kaleyi yeni transfer De Sanctis'in korumasına da kesin gözüyle bakılıyor.

*SAHABANİ NONDA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


BRANDAO GİRİŞİMLERİ SÜRÜYOR
Forvet transferinde rotayı Brezilyalı santrfor Brandao'ya çeviren Galatasaraylı yöneticilerin bu oyuncunun menajeriyle önümüzdeki hafta bir araya gelecekleri, anlaşmaları durumunda ise bu futbolcunun bonservisi konusunda kulübü Shakhtar Donetsk ile masaya oturacakları öğrenildi.