kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu otelden sır çıkmaz

Yeni Haber
Dünyaca ünlü starlar çuvallar dolusu para dökerek bu otelde tatil yapıyor... Neden mi?.. Çünkü bu otelde yapılanlar tarih boyunca bu otelde saklı kaldı....

Hollywood'daki yıldızlar burada bulunan Chateau Marmont Hotel'inden vazgeçemiyor. Bunun nedeni ise, ne bu otelin sunduğu konfor ne de lüks olması!

1929'DAN BERİ...
Birçok sırları bulunan yıldızlar, marjinal hayatlarının gizli kalması için burayı tercih ed iyor. Çünkü bugüne kadar birçok Hollywood yıldızını ağırlayan Chateau Marmont'ta yaşananlar gizli kalıyor. 1929 yılından beri hizmet veren Hollywood'daki bu lüks otel; Clark Gable'dan Marilyn Monroe'ya, John Lennon'dan Mick Jagger'a, James Dean'den Keanu Reeves'e, Britney Spears'dan Lindsay Lohan'a kadar pek çok starı ağırladı.

REKOR ÜCRET!
Otelle ilgili gelen son haber ise; Hollywood yıldızlarının para harcama konusundaki bonkörlüğünü gösterdi. Chateau Marmon'ta 5 gün konaklayan Lohan, otelden 500 bin dolar ödeyerek ayrıldı! Lezbiyen olduğu gün yüzüne çıkan Lohan'ın bayan arkadaşıyla rahat vakit geçirmek için bu oteli tercih ettiği de iddia edildi.

SAMLAMBAÇ