kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yatak odanızda cinsel fantezilere yer ayırın!

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR. CEM KEÇE
Uzun yıllar evli olan çiftler için seks eski cazibesini kaybedebilir. Bu durumda cinsel oyuncaklar ve fanteziler ile yatak odasını yeniden renkli hale getirmek gerekir..
12 yıllık evliyiz. Eşimle ilk yıllarda keyifli olan cinselliğimiz çocuğumuzun doğumundan sonra görev haline geldi. İş-güç derken eşimle ayda bir zorla sevişir olduk. Acaba cinsel hayatımızı nasıl renklendirebiliriz? Z.Ö./Eryaman

Uzun süren evliliklerde çocuklardan sonra çiftlerin cinsel soğukluk yaşamaları sık rastlana bir durumdur. Rutinleşen cinsel hayatınızı renklendirmek için erotik materyallerden ve cinsel fantezilerden yararlanabilirsiniz. Bu amaçla inisiyatifi elinize alıp, sevişmeyi siz başlatabilir ve eşinize rutinin dışında zevkler yaşatabilirsiniz.

CİNSEL OYUNCAKLAR
Eğlencenin, erotizmin ve bunların getireceği yakınlığın elinizden kayıp gitmesini izlemek yerine, eşinizle makul olan cinsel fantezilerinizi paylaşıp onların tadını çıkarabilirsiniz. Yazılı ve görsel erotik materyalleri, 'büyüklere cinsel masallar' olarak kabul etmek doğru bir davranış olacaktır. Cinsel hayatınızı zenginleştirerek, eşinizle sık birlikte olmaya çalışmanızda fayda var. Cinsel yaşamımızı monotonluktan, sıradanlıktan uzaklaştırıp, zenginleştirebilecek yaratıcı fanteziler kurduğunuzda, ilişkiniz dengeye girecek ve aldığınız haz artacaktır.

Cinsellikle ilgili sormaya çekindiğiniz soruları bana yazın. İsminizi belirtmenize gerek yok. Ancak yaşadığınız şehri yazarsanız, sorunlarınızı değerlendirmem kolaylaşır. Rumuzlu soruları 'saglikliseks@sabah.com.tr' adresine gönderebilirsiniz. Cinsel Terapist Dr. Cem Keçe