kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Aile babası' oldular tükürmeyi bıraktılar

Melis ÇALAPKULU
* Gündüz saatlerinde bilet kuyruğundaki bazı gençler arasında kavga çıktı. Ayrıca bir grup belediye otobüslerini ve arabaları salladı. Olay kısa sürede yatıştı.

* Konseri izlemeye gelenler arasında Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi grubunun üyeleri, Ogün Sanlısoy gibi rock dünyasının ünlü isimleri de vardı.

* Konserin sonlarına doğru sahnenin iki tarafında alev gösterisi yapıldı, havai fişekler atıldı. Alevlerin ısısı arka taraftaki tribünlerde bile hissedilebiliyordu.

* Bir bardak bira 5 YTL karşılığında satılıyordu ve konser boyunca bira satış noktalarının önünde uzun kuyruklar oluştu.

* Stat dışında elinde bileti olduğu halde içeri giremeyenler oldu. Mersin'den iki günlüğüne gelen bir grup, güvenlik nedeniyle kapılar kapandığı için onca yolu boşu boşuna gelmiş oldu.

* Organizatörlerden biri sahneye çıkıp Metallica'yı anons ederken, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e de teşekkür etti. Bu arada anons eden kişi izleyicilere, "Yanınızda çok fazla yabancı da göreceksiniz ama onlara 'welcome' filan diyemeyeceğim, Türkçe öğrensinler" dedi.

* Metallica üyelerinin hepsi artık birer 'aile babası' olduğu için konserlerinde daha az küfür ediliyor. James artık sahnede bira içmiyor ve tükürmüyordu!

* Statta ayyıldızlı ve camili Metallica tişörtü giyen gençler dikkat çekti. Herkes simsiyahtı.

* Medya dünyasından Banu Güven, Kanat Atkaya, Ali Atıf Bir, Melis Danişmend gibi isimler de konseri izlemeye gelmişti.