kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kiessling için Almanya'dalar

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, "Stefan Kiessling benim için çok önemli bir santrfor" deyince yönetici Haldun Üstünel, bu transfer için Almanya'ya gitti..
Transferde önceliği santrfora veren Galatasaray'da Stefan Kiessling için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Michael Skibbe'nin Bayer Leverkusen'den öğrencisi olan golcü futbolcu için futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in Almanya'ya gittiği öğrenildi. Alman kulübünün elinden çıkartmak istemediği yıldız oyuncu için Skibbe'nin ısrarları üzerine kesenin ağzı açıldı. Genç teknik adam Pazar günü yöneticilerle yaptığı toplantıda Kiessling'in kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlattı.

"31 TEMMUZ'A YETİŞMELİ"
Santrfor transferi yapılacaksa, oyuncunun Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına yetişmesi gerektiğini belirten teknik patron Skibbe, sarı-kırmızılı kurmaylara "Lig için bu kadro zaten yeterli. Ancak Avrupa'da başarıyı yakalamak istiyorsak kaliteli bir santrfora ihtiyacımız var. Stefan Kiessling bizim için ideal isim. Fakat bu transfer gerçekleşecekse 31 Temmuz'da başlayacak ikinci kamp dönemine yetişmesi lazım. Eğer transfer olmayacaksa da ben bunu bilmeliyim ki ona göre hazırlanayım" dedi.

PAZARLIKLAR HIZLANDI
Skibbe'nin ısrarları üzerine harekete geçen yönetim de Bundesliga'nın önemli isimleri arasında yer alan Stefan Kiessling için pazarlık trafiğini hızlandırdı. Her ne kadar Bayer Leverkusen bu oyuncuyu satmak istemese de Galatasaray'ın reddedilemez bir teklifle Alman kulübünün kapısını çalması bekleniyor.