kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
L'Etoile adlı gece kulübünde eğlenirken Fransız Closer dergisinin objektifine yakalanan ünlü çift, ateşli dansları ve sık sık sarılıp, öpüşmeleriyle dikkat çekti.

Tony'yi çıldırtmak için evde çıplak dolaşıyorum!

Dünyaca ünlü basketbolcu Tony Parker ile 'Desperate Housewives' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria'nın evlenmelerinin üzerinden bir yılı aşkın zaman geçti.

*EVA LONGORIA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bugüne kadar ikilinin bu evliliği yürütemeyeceğine dair pek çok yorum yapıldı. Buna başlıca neden olarak; Longoria'nın Parker'ın annesi ile anlaşamaması gösterildi. Ancak ünlü çift, evliliklerinin ilk yılını herkese inat çifte kumrular gibi geçirdi.

EVCİLİK OYUNU GİBİ
Geçtiğimiz günlerde Fransa'nın seçkin gece kulüplerinden L'Etoile'de birlikte görüntülenen ünlü çift, bütün geceyi pistte sarmaş dolaş dans ederek geçirdi. Meraklı bakışlara aldırmadan dans eden ve sık sık öpüşen ikili, bu halleriyle düşman çatlattı. Eva Longoria, mutluluklarının sırrını şu sözlerle özetledi: "Biz Tony ile çok eğlenceli bir evcilik oyunu oynuyoruz. Onun sürekli evde olmaması, işi için uzaklara gitmesi birbirimize özlem duymamızı sağlıyor ve ilişkimizi canlı tutuyor. O, uzun ve yorucu yolculuklardan sonra eve döndüğünde, evde çırılçıplak dolaşıyorum. Bu tavır, Tony'yi çıldırtıyor."
Haberin fotoğrafları