kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Meltem Cumbul oyunculuğunu geliştirmek ve senaryo yazmayı öğrenebilmek için Los Angelas'a yerleşmişti. Cumbul Türkiye'ye döndü ve şimdi 'Aşk Yakar' adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Türkiye'de başrol Amerika'da yan rol

Mehmet ÇALIŞKAN
Meltem Cumbul ile Saadet Işıl Aksoy, kadrosu tanınmamış oyunculardan oluşan, düşük bütçeli, ikinci sınıf bir Amerikan filmi olan 'A Beautiful Life'da rol aldılar..
Meltem Cumbul ile yeni nesil oyuncular arasında yıldızı en parlak olanlar arasında gösterilen Saadet Işıl Aksoy, tanınmamış oyuncu kadrosuna sahip, düşük bütçeli, ikinci sınıf bir Amerikan filmi olan 'A Beautiful Life'da rol aldılar.

ALT SIRALARDA
Dana Delany, Bai Ling, Debi Mazar gibi oyuncuların yer aldığı filmde Cumbul 9. sırada yer alırken Aksoy'un adı 12. sıraya yazıldı. Alejandro Chomski'nin yönettiği 'A Beautiful Life'da rol alanlar arasında Lost'u takip edenlerin tanıyacağı Bai Ling dışında tanınan oyuncu yok.

*MELTEM CUMBUL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Karanlık geçmişlerinden kurtulmaya çalışan iki gencin hikayesinin beyazperdeye taşındığı filmde Meltem Cumbul, 'Antanas', Saadet Işıl Aksoy da 'Denise' karakterlerini canlandırdı. Cumbul, Şener Şen ile başrolde yer aldığı 'Gönül Yarası'ndan sonra oyunculuk yapmak için Los Angeles'a yerleşmişti. Cumbul, Amerika'ya gidişinden iki yıl sonra Rob Schmidt'in yönettiği, yine bir, ikinci sınıf Amerikan filmi olan 'The Alphabet Killer' adlı filmde konuk oyuncu olarak yer almıştı.
Haberin fotoğrafları