kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sayan, yeni filmi için saçlarına kaynak yaptırdı.

Annemin kafasındaki evlat modeli olmaya çalıştım

* Küçükken bir yarışın içinde miydiniz?
Ben anneme aşığım, çok seviyorum. Ama annem geçmişte inanılmaz mükemmeliyetçi bir kadındı. Teşekkür alınca, 'Niye takdir almadın ya da okul birincisi olmadın' derdi. Başarılarım hiçbir zaman yetmedi anneme, hep daha iyisini istedi. Tabii benim iyiliğimi istiyordu ama yordu beni.

ANNEM GİBİ OLAMADIM
* Ne zaman yorulduğunuzu anladınız?
2002 yılından sonra. Çünkü bende korkunç bir mükemmeliyetçilik başladı. İnsanlar hayatınıza bakıp, 'Sen neler başarmışsın, nereden nereye gelmişsin, aferin' diyor. Ama siz bunu göremiyorsunuz, hep daha iyisini yapmaya çalışıyorsunuz.

* Sadece 'Aferin'i duymak için mi ailenizin her istediğini yapıyordunuz?
Annem beni çok sevdi, hep mükemmel olmamı istedi. Bu da bende psikolojik sorunlara neden oldu. Bir sürü arıza çıkıyor. Yorulduğumu hissediyorum. Annem tarafından takdir görmek için yaptım her şeyi. Onun kafasındaki evlat modeli olmaya çalıştım.

* Annenizle bu konuyu konuştunuz mu?
O zamanlar küçüktüm sormadım ama şimdi konuşuyorum. Bazen kızıyorum. Annem bana 'Hep mükemmel olmanı istedim' diyor. Benim annem çok iyi eğitim almış bir kadın. Aynı anda birçok işi mükemmel yapan bir kadın. Ben annem gibi olamam. Belki kendisi gibi olmamı istedi ama ben olamadım.