kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, telekom sektörü meslek örgütü temsilcileri ve yöneticileri ile biraraya geldi.

Bakan Yıldırım: Gözünüz aydın, yavrularınız oldu! Onlara gözünüz gibi bakın

Timur SIRT - EKONOMİ
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sanal Cep Telefonu Operatörlüğü ile ilgili kanunun kabul edilmesi üzerine GSM operatörlerini kastederek, "Gözünüz aydın, yavrularınız oldu. Onlara gözünüz gibi bakın" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bakan Yıldırım: Gözünüz aydın, yavrularınız oldu! Onlara gözünüz gibi bakın
Sanal cep telefonu operatörlüğü yapmak isteyenlerin beklediği yasa kabul edildi. Yıl sonuna doğru da şirketlerin lisans alması bekleniyor. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD), Telekomünikasyon ve Enerji Hizmetleri Tüketici Hakları ve Sektörel Araştırmalar Derneği (TEDER) ile Tüm Telekomünikasyon İş Adamları Derneği (TÜTED) tarafından düzenlenen 'Mobil Telekomünikasyonda Kayıt Dışı ve Yansımaları' paneline katıldı. Panelde yaptığı konuşmada 3 GSM operatörlerinin yöneticilerine seslenerek "Gözünüz aydın! Yavrularınız oldu. Onlara gözünüz gibi bakın" dedi.

SABİT ÜCRET TARTIŞMASI
Toplantıda Tüketiciler Derneği ve sivil toplum kuruluşları Türk Telekom'un sabit ücret uygulaması ile ilgili yöneltilen eleştirilerle ilgili Bakan Yıldırım şu değerlendirmeyi yaptı: "Yapacağımız iş belli. Biz vergiler üzerine kafamızı çok yoracağız, yoruyoruz, başladık çalışıyoruz. Kurum, maliyet esaslı, itiraz edilemez şekilde altyapı çalışmalarını tamamlayacak. Ondan sonra bütün tarafları bir araya getireceğiz.''