kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
CASİLLAS GİBİ... Yıldırım, 1988 doğumlu Volkan Babacan'a güvenmeleri gerektiğini söylerken, Real Madrid'in Casillas'a görev vermesini örnek gösterdi.

Babacan '1' olacak

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe Divan Kurulu'nda kaleci sorunu hatırlatılınca başkan Yıldırım, "Aragones, Volkan Babacan'ın üç ay içinde 1 numara olabileceğini söyledi" dedi..
F.Bahçe'de Divan Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda üyelerden bazı eleştiriler geldi. Ziya Bayatlı, kaleci transferi yapılmamasını eleştirip yönetimi göreve çağırdı. Toplantının sonunda söz alan başkan Aziz Yıldırım bu eleştiriyi, "Kaleci sorunumuz yok. Bu konuyu Aragones ile de konuştum. Volkan Babacan'ın üç ay içinde birinci kaleci olabileceğini söyledi. Biz kendisine güvendik. Siz niye endişeleniyorsunuz? Hesabını biz vereceğiz" diye yanıtladı. Transferde 50 milyon euroluk bir harcama yaptıklarını söyleyen Yıldırım, "Parayı sokağa atmadık. Alınan verilen hepsi birer değerdir. Fenerbahçe'ye katkı yapacaklardır" dedi.

GİDENİN YERİ DOLAR
Yıldırım Aurelio'yu tutamadıkları eleştirisine "Marco gitti kıymete bindi. Biz gidenin yerini doldururuz. Bir iki tranfer daha yapacağız ama acelemiz yok" yanıtını verdi. Yıldırım, ezeli rakiplerinin statları ile Şükrü Saracoğlu'nun kıyaslanmasının bile kendisini üzeceğini söyledi.