kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Alp Kırşan, yazdığı öyküleri filme çekmeye hazırlanıyor.

Bazıları gibi artistlik yapmam!

* Şu anda oyuncu filmleri değil konsept filmler dönemi. Sizce 'Kolici' projeniz gibi oyunculuğun ön planda olacağı bir film tutar mı?
Evet, şu anda konsept filmler ilgi görüyor. Yakın geçmişe kadar genç oyunculara fazla şans tanınmıyordu. Bazı insanların dinozor olarak tabir ettiği, eski şeyleri önümüze koyan insanlar vardı. Halk artık onları istemiyor. Gençlere kapılar açıldı. Ağırlıklı olarak genç oyuncuların yer aldığı konsept filmler büyük ilgi görüyor. Ama ben yakında oyuncu filmlerinin de yeniden ilgi göreceğini düşünüyorum. O zaman kimler o filmlerde rol alacak? Şu an konsept filmlerde oynayan genç oyuncular!

* Oyuncu filmlerinde rol almamanız hayran kitlenizi daraltır mı?
Teoride daraltmaz. Benim de, diğer genç oyuncuların da geniş birer hayran kitlesi vardır. Burada konuşulması gereken, hayran kitlesi oluşsun diye yapmacık olarak nasıl kalıplara girildiğidir. İnsanlar beni sevsinler diye kalıplara girmiyorum.

* Neler yapıyorsunuz?
Hâlâ dolmuşa biniyorum mesela... Bazıları gibi artistlik yapmıyorum. Gelip fotoğraflarımı çeksinler diye özellikle Bodrum'da bir plajda boy göstermem. Benim beslenme kaynağım vatandaşın olduğu her yerdir. Artistlik yaparak, sözüm ona elit yerlerde gezerek, beslenme kaynağımı yok edecek kadar avanak değilim. 'Avanak Kuzenler'de Avanak Serkan'ım ama Alp Kırşan olarak değilim!