kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Medyatik olsun diye bir ilişki hiç yaşamadım

* 'Vatandaşın olduğu yerdeyim' diyorsunuz ama bir dönem siz de 'elit' diye tanımlanan yerlerde gezdiniz, medyatik ilişkiler yaşadınız...
Oyunculuğa başladığım ilk yıllarda benim de artistlik olsun diye göründüğüm yerler oldu. Baktım ki dipsiz bir kuyu, görünmek için boy göstermelerden de sözüm ona elit yerlerden de çektim kendimi... Nedense şöhret olanlar, yaşam alanlarını daraltıp, beslenme kaynaklarını kurutuyorlar. İlişkilerime gelince... Ben medyatik olsun diye ilişki yaşamadım. Yaşadığım ilişki doğal olarak medyatikti. Şimdi gidip benim bir bankacıyla tanışıp sevgili olmam zor değil mi? Doğal olarak kendi mesleğimden hanımlarla daha çok görüşüyorum.

YALNIZLIĞI ATLATTIM

* Ayrıca ilişkileriniz genelde sancılı bitti...
Her ilişki genelde sancılı biter. Benimkiler medyatik olduğu için genelde abartıldı. Ben ne yaşarsam direkt olarak aktaran biriyim. Yalandan, daha çok haber olmak için oynamam. Benim oyunculuğum kamera önündedir. Ama televizyon dizisi ve sinema filmi çeken kameralardan söz ediyorum. Örneğin Julia (Novikov) ile ayrıldıktan sonra sudan çıkmış balığa döndüm. Şu anda yalnızlık evresini atlattım. Erkekliğin gerektirdiği dozda ilişkiler yaşıyorum.

* Günübirlik ilişkiler mi?
Dediğim gibi erkekliğin gerektirdiği kadar...