kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HEYECAN VERİCİ FIFA'nın internet sitesinde yapılan ankette, Güiza (yüzde 20) Ronaldinho'nun Milan'a gidişinden (yüzde 57) sonra en heyecan verici ikinci transfer seçilerek Deco, Ben Arfa, Farfan gibi isimleri geçti.

Süper ikili olduk

Fenerbahçe'nin golcüleri Güiza ile Semih, çok iyi anlaştıklarını, birbirlerini tamamladıklarını ve birlikte daha çok gol atacaklarını söylediler..
F.Bahçe'de herkes yeni sezonda tek forvetin kim olacağını merak ederken, takımın 'kral' golcüleri Semih ile Güiza'dan alternative öneri geldi. Shakhtar maçında ilk onbirde oynayıp birer gol atan iki oyuncu, "Birlikte daha çok gol atarız" dediler. Kulübün internet sitesine konuşan krallardan Güiza, "Şükrü Saracoğlu'nda maça çıkmak beni heyecanlandırdı. Stat bu haliyle bile güzeldi. Tam kapasite ile bu havanın nasıl olacağını düşünmek bile çok güzel. İleride Semih ile iyi bir görüntü verdiğimizi düşünüyorum. Semih ile iyi anlaşıyoruz. Takımın bu haliyle birlikte daha çok gol atarız" diye konuştu.

*GUIZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*SEMİH ŞENTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


DEVAMI GELECEK
Semih ise Güiza'nın sözlerine katıldığını belirtirken, "Birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Attığımız gollerin devamı gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Güiza ile iyi anlaşıyoruz ve iyi bir ikili oluşturduğumuzu düşünüyorum. Birlikte daha çok maç oynadıkça, daha da iyi olacağız. Ayrıca hocamız da, takımı ve Fenerbahçe'yi daha da iyi anlamaya başladı. Müdahaleleri ve değişiklikleri çok yerindeydi. Yeni görüntümüzle birlikte, taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı" yorumunu yaptı.