kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hodri meydan

YAŞAR YALÇIN
Skibbe'nin "Üst düzey kaleci bulursak alırız" açıklamasına Aykut'tan "Cech transfer edilecekse kimin itirazı olabilir?" cevabı geldi. Bu açıklama, 26 yaşındaki file bekçisinin "Tartışmalı bir yabancı kaleci getirilirse sorun çıkar" mesajı verdiği şeklinde yorumlandı..
G.Saray dört koldan yeni kaleci arayışlarını sürdürürken Aykut'un, Gent maçı sonrası yaptığı açıklamalar sarı-kırmızılı kulüpte kaleci krizinin kapıda olduğunu gösterdi. Teknik direktör Skibbe'nin "İki kaleciden de memnunum. Ancak üst düzey bir kaleci bulabilirsek kadromuzu güçlendirmek adına transfer yapabiliriz" sözü üzerine Cimbom'un şu anda birinci kalecisi konumunda olan Aykut mesaj dolu bir cevap verdi.

*AYKUT ERÇETİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*MICHAEL SKIBBE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'BU PİYASAYI BİLİYORUZ'
Gent maçının ardından "Hoca bunları söyledikten sonra kaleci arayışları kapanmıştır. Hocamız bizden memnunsa söylenecek bir şey yok. Eğer ki yönetim üst düzeyde bir kaleci alırsa zaten biz de ona bir şey diyemeyiz. Chelsea'nin kalecisi Cech geliyorsa kim itiraz edebilir? Biz de bu kaleci piyasasını biliyoruz. Geçen yılın şampiyon takımının en etkili yeri defans ve kaleciyi bozarsanız takıma gerçekten zarar verirsiniz. Kim böyle bir zarar vermek ister?" şeklinde konuşan Aykut, "Kalitesi tartışılır bir kaleci alırsanız buna sessiz kalmam" mesajını yönetime iletmiş oldu. Bu ifadelerle gündeme gelen kaleciler konusunda rahatsız olduğunu ima eden tecrübeli file bekçisinin, orta düzey bir yabancının transferi durumunda kulüpten ayrılmasının gündeme gelebileceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın kaleci aradığı süreç boyunca otoriteler de "Gelecekse Simoviç gibi, Taffarel gibisi gelsin. Yoksa transfer yapılmasın, Aykut ve Orkun da gayet yeterli isimler" yorumları yapılmıştı.