kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Jake kendi evini sattı Reese'in yanına taşındı

Uzun süredir Reese Witherspoon ile mutlu bir beraberlik yaşayan ünlü aktör Jake Gyllenhaal, kendi evini satıp, ünlü aktrisin Los Angeles'taki 5 milyon dolarlık lüks evine yerleşti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Jake kendi evini sattı Reese'in yanına taşındı
Aşklarıyla Hollywood'un dudak ısırtan çiftlerinden olan Jake Gyllenhaal ve Reese Witherspoon arasındaki ilişki giderek evliliğe yaklaşıyor. Uzun süredir Oscarlı yıldızla birlikte olan Jake Gyllenhaal, sevgilisinin ısrarlarına dayanamayıp kendi evini sattı ve Witherspoon'un Los Angeles'taki 5 milyon dolarlık evine yerleşti.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇOCUKLARLA ARASI İYİ
Hollywood Hills'teki evini 2.5 milyon dolara satan Gyllenhaal, ünlü aktrisin eski eşi Ryan Phillippe'den olan çocuklarıyla çok iyi anlaşıyor. Sekiz yaşındaki Ava ve dört yaşındaki Deacon'la yakından ilgilenen Gyllenhaal, "Aynı evde olmak beni çocuklarla daha da yakınlaştıracak" diye konuşuyor. Witherspoon'a yakın kaynaklar, ilk evliliğinden ağzı yanan ünlü aktrisin yeniden evlenmek için pek acele etmediğini ancak Gyllenhaal'la çok mutlu olduklarını dile getiriyor.

KALEYİ İÇTEN FETHETTİ
"Evliliği yürütmek gerçekten çok zor, her gün birini mutlu etmek ya da her gün birinin sizi mutlu etmesini beklemek hiç de kolay değil" diyen Witherspoon, doğru zamanı beklediğini söylüyor. Witherspoon'un yakın arkadaşlarıyla çok iyi anlaşan Jake Gyllenhaal, bu davranışlarıyla kaleyi içten fethetmişe benziyor.